Miért nem nyitja meg az alkalmazásokat és tölt le újakat a Nokia Lumia 520 telefon?
Nemrég lett bele új memóriakártya téve. Lettek rá rakva játékok, alkalmazások. Tegnap észrevettem, hogy a telepített játékok ikonja nem látható, meg nem nyitja őket. (sd kártyán vannak mind) Próbáltam, hogy leformázom a kártyát, és újra le akartam szedni, most meg az áruházban örökké "folyamatban" státusz alatt van, amit épp le akarok szedni. Megszakítani sem tudom.
Fényképet és videót ha csinálok, az rendben rajta van az sd kártyán, illetve átraktam másik telefonba, zenéket is másoltam rá, nem volt ilyen gond. (alkalmazást azon nem tudtam kipróbálni, az régebbi, nem okostelefon)
Tippek, hogy mit lehetne csinálni? A telefon 2 hónapos, az SD kártya 1 hete van meg.
Nem tudtam, hogy ilyesmire is ügyelni kell sd kártya vásárláskor, csak vettem egyet.
Ez volt az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!