Hogyan tudom macbook-ról a rátelepített Windows-t OS X-re cserélni?
Ez nagyon jó.
Ha van egy külső USB-s házad amibe bele rakod, akkor arról már tudsz is bootolni. Vagy az SSD-t kell bele tenned a gépbe. Végülis az SSD sokkal gyorsabb, mint a HDD, már ha nem SSD van a gépben is.
Ha nincs külső házad, akkor is érdemes venni egyet, mert adatmentéshez jó ha van. Kb 5-8e között vannak a jobbak. USB3-ast vegyél minimum.
Ha bebootoltál, akkor már tudod is használni és már csak le kell szedni az OSX-et az app storeból. Utána készíteni egy recovery partíciót és mehet a telepítés.
Vagy az SSD-t bele rakod a gépbe és használod.
Ubuntu alól is tudsz pendrive-ra csinálni:
Talán még telepíteni sem kell Linux-ot, hanem elég Live (kipróbálás) módban indítani...
CspCsj
Ezzel a dmg to iso-val nagyot lehet cumizni. Tapasztalat. Inkább nem erőltetném főleg ha van működő rendszere.
Sikerült!!! Köszönet a hozzászólóknak.
Végül ncore-ról töltöttem le DMG-t, abból csináltam több lépésből telepítő lemezt, amivel már minden ment simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!