Photoshopban a klónozásnál mintakijelölésnél nem másolja a mintát. Mi lehet a baj?
igen, kitűnően elkaptad a lényeget, az a gond, hogy a kijelölt mintát nem jeleníti meg máshol. Vagyis maga a kijelölt minta megvan, odaviszem az arcra, de nem tudom "rögzíteni" mert az egérrel együtt megy tovább a minta.
Mindenesetre köszi a segítségedet, még próbálkozok egy kicsit.
A primítív számítógépes nyelvhasználatért meg bocsi, nem vagyok nagyon jártas benne
Az a fő gond, hogy én nem használok Photoshopot, ezért ki sem tudom próbálni, mit csinálsz. Ez az „archoz akarom húzni”, „odaviszem az arcra” nekem tök ismeretlen, gondolom, változhatott eleget a PS azóta, hogy én foglalkoztam vele. Én még az itt is ismertetett kétkattintásos klónozásról beszéltem:
Hát igen, ez csak CS4, de azt biztosan tudom, hogy CS6-ban még ugyanez volt a módszer. A további fejlemények ezek szerint elrobogtak a maradi fejem fölött, úgyhogy a kérdésed mégiscsak meghaladja a fogyatékos tudásomat. Reméljük, idetéved ErPeti, vagy valaki más, aki naprakészebb a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!