Meg lehet ezt csinálni photoshopban?
Figyelt kérdés
Olxat szeretnék ,hogy pl egy mésik karakter mellé eltérő karaktert rakni ,de azonos nagysággal illetve betútipussal lehetséges?2015. okt. 11. 20:38
1/8 anonim válasza:
A Word miért nem jó a szövegíráshoz?
2/8 A kérdező kommentje:
mert ez képről lenne szó és csak pár karakter kellene
2015. okt. 11. 21:28
3/8 anonim válasza:
Persze, akár betűnként is formázhatod a szöveget a PS-ben is.
4/8 tabaki válasza:
...csak minek erre Photoshop, amikor bármelyik képszerkesztő alkalmas rá?
Mellesleg, ha komolyan veszem a kérdést, el tudom képzelni, amint a többszázezer forintos szoftverben vért izzadsz a feladattal: Úgy begépelni egy szöveget, hogy közben nehogy véletlenül másik betűnagyságot válassz, vagy új betűtípust állíts be. Phü, ellenségemnek sem kívánom azt a lélekroncsoló idegfeszültséget!
5/8 A kérdező kommentje:
És mi lenne ,ha használhatót is válaszolnátok?
2015. okt. 12. 18:52
6/8 anonim válasza:
Megkaptad:
"Persze, akár betűnként is formázhatod a szöveget a PS-ben is."
Már csak neki kell állni.
7/8 A kérdező kommentje:
ezt tudtam ,de hogy?
2015. okt. 12. 19:29
8/8 tabaki válasza:
Úgy tűnik, a kérdéstől eltérően mégiscsak eltérő betűtípust és méretet akarsz. Én nem használok Photoshopot, de például Gimpben a szövegben egyszerűen kijelölöm a betűt, és a kívánt betűtípusra, méretre, kiemelési stílusra, alapvonal-magasságra, betűközre és színre állítom. Nagyon meglepne, ha ezt éppen a Photoshop ne tudná nagyon hasonlóan, de van bolondbiztos módszer is, amely garantáltan működik minden közepes képszerkesztőben: Külön-külön rakod le a betűket, mindegyiknek neked tetsző küllemet beállítva, utána a mozgatóeszközzel a megfelelő helyre viszed, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!