Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Windows a leg alkalmasa...

Melyik Windows a leg alkalmasabb az alábbi funkciók betöltésére?

Figyelt kérdés

-Merevlemezek megosztása hálózaton.

-alkalmazások applikációk széles-sávú használata.

-Teljesítmény-centrikus elérhetősége a programok számára.

-Széles-sávú internet által a merevlemez írási sebességének maximális kihasználtsága.

-Állandó rendszerfuttatás minimális karbantartással újraindítás elkerülésével.

Az xp nem ismeri fel a magas rendszert.

A vista-t nem érzem elég jónak ezeknek a feladatoknak az ellátásához viszont stabilitásban kiválló.

A win7 ellátja ezeket a feladatokat de csak rövidtávon mert 60-90 nap alatt használhatatlanná válik.

A win8 semilyen téren nem felet eddig meg.

A win10 számomra ismeretlen de jót nem halottam még róla.

Van valami korszerű Windows?

Próbáltam 10-20 fajta linuxot de egyik sem érte el a követelményeimet.

Próbáltam Osx-eket de instabil és nem teljesítmény centrikus.

Én érzem úgy vagy tényleg gyerekcipőben jár még a számítástechnika!

2015. nov. 14. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha szervert akarsz üzemeltetni akkor szerver operációs rendszerrel próbálkoz. Elég sok Windows Server kiadás létezik, érdemes lehet kipróbálgatni őket.

Nem részletezted hogy milyen disztrókat próbáltál, de engem pl a Debian még nem hagyott cserbe.

2015. nov. 14. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Melyik disztrókat próbáltad ki?
2015. nov. 14. 23:30
 3/9 A kérdező kommentje:

A top 50 első 50-jét kipróbáltam és próbáltam hosszútávon berendezkedni, sikertelenül. Állandóan változó igényemnek sajnos nem megfelelőek ezek a rendszerek.

Már arra gondoltam hogy maga a számítógép nem megfelelő eszköz. Van esetleg olyan eszköz ami inkább megfelelő mint egy számítógép?

2015. nov. 14. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Az LFS-el nem próbálkozol?(az a végletekig személyre szabható)
2015. nov. 14. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem filozófia kérlek, ha számítástechnikai eszközöket akarsz kiszolgálni, számítógépre van szükséged. Kérlek szánj megfelelő időt és szakértelmet az igényeid felmérésére és a rendszered szakmai szintű megtervezésére.
2015. nov. 14. 23:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdemes megvenni a HoloLens Headsetett?
2015. nov. 15. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt a hozzáértés hiányzik, nem az eszköz.

Meg kicsit sok a kamu is, nyilván végigpróbáltál 50+ rendszert.

2015. nov. 15. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem itt pár dolog bűzlik.

- Szerverhez miért (?) Windowst akarsz használni, RÁADÁST desktopos oprendszert???

Akkor már valami Szerver kategóriát pls.

- Nyilván bármit is csinálsz egy szerveren, technikailag mindig lesz SZŰK-KERESZTMETSZET!

Szerver terheltsége, Internet sebessége, stb.

- Szerver-Kliens modellről hallottál már?

"alkalmazások applikációk széles-sávú használata" WUT?? Mármint hol? Szerveren? Ott Minek? Szerver alkalmazás. Az mehet.

- "Állandó rendszerfuttatás minimális karbantartással újraindítás elkerülésével."

Hát ha jól van optimalizálva és beállítva, akkor egy linuxot életfogytig nem kell leállítani... Persze kivételes esetek mindig vannak.

2015. nov. 15. 09:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor konkrétan elmondom:

Crack hack vírus gyártás.

Torrent, szerkesztéses feladatok, játékok.

Magas felbontású dolgok megalkotása (HD).

Youtube, facebook, online seedelés gépről.

Hamachi, steam, timewiever, dropbox, G.rdive.

Emulálások. Külső hardverek kompatibilitása. Pl: optikai eszközök, orvosi eszközök, biztonsági rendszerek.

Azért fogalmaztam kulcsszavakkal hiányosan mert ez egy átlag felhasználó számára hihetetlen.

Jelenleg 8gb RAM 2x 3GHzcore3 9200mhz CPU 5TB HDD És 8gb videoRAM Ez nem gyári és laptopról van szó. 220w/90v tápegységem van 8usb port 2 HDMI monitor s-video miniscart, directcpu, PCIMCA, Blueray, Bluetooth, sd 24-2, ...stb.

Szóval nehéz eset a gépem Gyártó nincs egyedi tervezésű és kivitelezésű. Ezért kellene rá valami fix windows. Sajnos ismereteim szerint nincs de a lehetetlent keresem.

2015. nov. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!