Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 alatt miért nem fut...

Windows 7 alatt miért nem fut az ÁNYK-AbevJava program?

Figyelt kérdés

Windows 7-re telepítettem az ÁNYK-AbevJava programot(Általános nyomtatványkitöltő program). Innen telepítettem: [link]

A megfelelő java alkalmazás is telepítve van.

Az alkalmazás elindítása után egy pillanatra felvillan egy kis fekete ablak, aztán semmi sem történik. Én valamilyen win7 beállítási problémára gyanakszom. Van valakinek valami tippje, hogy mit kell át vagy beállítani, hogy fusson az alkalmazás?

2010. márc. 19. 17:38
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
0%
azert mert nyomorek vagy es nem megfelelo a java a gepeden
2013. aug. 27. 09:49
 22/27 anonim válasza:
Szánalmas g**i f*s! K**va a.n.y.á.d. NAv hogy ezzel kell b.@.s.z.@.k.o.d.n.i., mert nem tudtok egy k.i.b.@.s.z.o.t.t. használható adóbevallást csinálni, és csodálkoztok ha hánynak tőletek! K.*.*.v.@. a.n.y.á.t.o.k.a.t.! mellesleg mi a **** értelme van az adóbevallásnak?
2014. máj. 19. 23:19
 23/27 anonim válasza:

Nekem is ugyanez volt a gondom, és az itteni kommentek oldották meg. :) Windows 7-em van, a legújabb Java programmal, és az ÁNYK-t ha meg akartam nyitni, szintén csak felvillant a fekete ablak 1 mp-re.

Kipróbáltam a Java frissítését, nem segített.

Kipróbáltam amit TITITI javasolt, azzal se működött. Végigmentem mindenki javaslatán, hátha valamelyik beválik. Végül EnTeO2 volt a megmentő. :) Ugyanazt végig kell csinálni amit TITITI írt, csak a jre6 szövegrész helyett jre7-t kell írni. Köszönöm Nekik!

2014. júl. 7. 21:38
 24/27 anonim válasza:
getalife neked meg gratulálok a magas színvonalú válaszhoz, legalább végig olvashattad volna az előző kommenteket mielőtt a kérdezőt lenyomorékozod...:/
2014. júl. 7. 21:41
 25/27 anonim válasza:

Csak azért, ha valakinek mégsem sikerül, a megoldás a 20/24-es hozzászólótól (akinek köszönöm):

1. A c:\users\public\abevjava könyvtárban

a "gen_abevjava_start.bat" fájlt kell futtatni, ez rendbehozza a java path-át, és utána már indul az ÁNYK.

1.a Amennyiben 64-bites a Windows, akkor alapból a 64-bites java lesz rajta, de a 32-bites kell az ÁNYK-hoz, amit ez a gen_abevjava_start.bat jelez is. Ezt manuálisan lehet telepíteni 64-bites rendszerekre, meg kell keresni a java oldalán, jelenleg, itt található, de ez változhat:

[link]

2015. aug. 27. 10:48
 26/27 soskajoska válasza:

#25/25

Nálam csak "gen_abevjava_start.vbs" van. Ezt lefuttatva állítólag generálta a Java helyét, de továbbra sem indul.

Egyébként a probléma azóta áll fenn, hogy ez a nyomi ÁNYK IE-n keresztül akarta küldeni a nyomtatványt, ahol viszont újra kellett telepíteni a gépen lévő friss Java-t.

2015. dec. 22. 10:22
 27/27 VMS válasza:
2016. május 8-át írunk, de a helyzet mit se változott. Az ANYK fejlesztői még mindig úgy gondolják, hogy a felhasználók csak 32 bites Windowst használnak. Tavaly - ha jól emlékszem - a TITITI megoldása jött be, bár valahol máshol olvastam a neten. (Idénre persze elfelejtettem, hogy mit is kell babrálni a környezeti változókban.) Idén #20 megoldását próbáltam. És láss csodát, a gen_abevjava_start.vbs script prímán generálta a megfelelő abevjava_start batch fájlt, amire a desktop ikon is hivatkozik. (Kár, hogy nem mentettem a régit, így láthattam volna a különbséget, hogy mitől nem ment az install után.) Ezer thx mindkettőtöknek és természetesen ment a zöld pacsi is.
2016. máj. 8. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!