Windows 7 alatt miért nem fut az ÁNYK-AbevJava program?
Windows 7-re telepítettem az ÁNYK-AbevJava programot(Általános nyomtatványkitöltő program). Innen telepítettem: [link]
A megfelelő java alkalmazás is telepítve van.
Az alkalmazás elindítása után egy pillanatra felvillan egy kis fekete ablak, aztán semmi sem történik. Én valamilyen win7 beállítási problémára gyanakszom. Van valakinek valami tippje, hogy mit kell át vagy beállítani, hogy fusson az alkalmazás?
Nekem is ugyanez volt a gondom, és az itteni kommentek oldották meg. :) Windows 7-em van, a legújabb Java programmal, és az ÁNYK-t ha meg akartam nyitni, szintén csak felvillant a fekete ablak 1 mp-re.
Kipróbáltam a Java frissítését, nem segített.
Kipróbáltam amit TITITI javasolt, azzal se működött. Végigmentem mindenki javaslatán, hátha valamelyik beválik. Végül EnTeO2 volt a megmentő. :) Ugyanazt végig kell csinálni amit TITITI írt, csak a jre6 szövegrész helyett jre7-t kell írni. Köszönöm Nekik!
Csak azért, ha valakinek mégsem sikerül, a megoldás a 20/24-es hozzászólótól (akinek köszönöm):
1. A c:\users\public\abevjava könyvtárban
a "gen_abevjava_start.bat" fájlt kell futtatni, ez rendbehozza a java path-át, és utána már indul az ÁNYK.
1.a Amennyiben 64-bites a Windows, akkor alapból a 64-bites java lesz rajta, de a 32-bites kell az ÁNYK-hoz, amit ez a gen_abevjava_start.bat jelez is. Ezt manuálisan lehet telepíteni 64-bites rendszerekre, meg kell keresni a java oldalán, jelenleg, itt található, de ez változhat:
#25/25
Nálam csak "gen_abevjava_start.vbs" van. Ezt lefuttatva állítólag generálta a Java helyét, de továbbra sem indul.
Egyébként a probléma azóta áll fenn, hogy ez a nyomi ÁNYK IE-n keresztül akarta küldeni a nyomtatványt, ahol viszont újra kellett telepíteni a gépen lévő friss Java-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!