Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan állítsam vissza a...

ForTun3 kérdése:

Hogyan állítsam vissza a windows7-t windows 10-ről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném Segítségeteket kérni, főleg olyan emberre gondolok aki már járt így és sikerült kiküszöbölni a problémát.

Szóval:

Feltelepítettem a windows10-t a 7-re még nyáron, ki lett törölve a windows.old (öcsém okos..)

Nem tudom vissza állítani a rendszert, mert nem tetszik.

Adatvesztés (D,E,F meghajtók megtartása) nélkül szeretném megcsinálni, szóval hogy csak a C formázódjon le.

Alap rendszer újratelepítésnél (Boot) ha a windows7-t töltöm be, akkor nem lát egy meghajtót sem.

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. nov. 9. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem értem a végét.. Berakod a telepítő médiát, kérdezi a w7 telepítő hova menjen, elvileg látod az összes partíciót, rárakod a c-re és voila. Ha telepítés után nem látja, esetleg lemezkezelőbe adj neki meghajtó jelet, de ha fat/ntfs-el van formázva, biztos, hogy látja.
2015. nov. 9. 18:16
 2/11 A kérdező kommentje:

Szóval, nincs leformázva, rajta van a régi rendszer, és a partíciókat nem látja a bootnál, szóval mikor kérdezi hogy hova telepítsen. Egy fehér üres ablakot hoz be az alsó jelek nem elérhetőék (formázás stb)

És ha drivert vagy bármit próbálok nem működik..

2015. nov. 9. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem én sem. Nem lát partíciót a Win7 telepítőd?

Törölni kell a Win10 rendszerpartíciót 500MB, és a jelenlegi C-t is, majd újra létrehozol egy C-t, így a Win7 leválasztja a 100MB-ot, a maradékra C, meg mehet a Win7. Így csak a C lesz formázva, és nem marad nyoma a Win10-nek.

2015. nov. 9. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
És miről boot-olsz?
2015. nov. 9. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
DVD, USB?
2015. nov. 9. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:
USB és CD is ki lett próbálva. Egyikkel sem lát egy partíciót sem mikor oda kerül a sor, előtte pedig nem formáztam parancssorral, mikor pedig választani kéne ott már nem tudok formázni mert nem lát meghajtót/partíciót.
2015. nov. 9. 18:25
 7/11 A kérdező kommentje:
DVD* elnézést!
2015. nov. 9. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
De a Win10 elindul azért?
2015. nov. 9. 18:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg is abból az operációs rendszerből írok. A gép tökéletesen működik, bár nem néztem meg hogy onnan tudok e formázni, de félő hogy utána sem látná a partíciókat és b*szhatnám a fényképeket, személyes dolgokat, mert nincs másik gép hogy visszaállítsam vagy átmásoljam.
2015. nov. 9. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Pedig most jól jönne egy másik gép. Ott menteni, és azon formázni, majd vissza a saját gépedbe...mint tipp.

Érdekes helyzet.

Másik telepítővel is próbáld ki, akár win8.1-el..szintén tipp.

Még ez jut eszembe, de a te esetedben ez is kérdéses [link]

2015. nov. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!