Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van-e jobb vágó program mint...

Van-e jobb vágó program mint a sonny vegas?

Figyelt kérdés

a problémám hogy én animációkészítéssel foglalkozom és a sonny vegas szürkén renderel és egybemossa a képkockákat ami nagyban rontja az animációim élvezhetőségét

talán csak egy rendes renderelő program kéne mint a quick time movie. mert amikor azzal rendereltem vegasban ugyan jó volt a minőség de nem HD

2015. nov. 1. 19:02
1 2
 11/11 tabaki ***** válasza:

Sokat töprengtem ezen egy időben, de arra lyukadtam ki, hogy nem muszáj bolygatni az efféléket. Oidipusz király (az ábrán balra, kalapban)...

[link]

...megbecsüléssel övezett, gyümölcsöző munkálkodását éppen az törte derékba, hogy erőnek erejével tisztázott bizonyos családi relációkat. Ugyanakkor a népszerű Parittya Setét Antal...

[link]

...derűs öregkort ért meg annak következtében, hogy senki nem tudja, hogyan került a Besenyő családba.

Mindebből azt szűrtem le, hogy az élet puszta siralomvölgy volna izgalmas rejtélyek nélkül, amelyekért lám, nem is kell olyan messzire mennünk.

2015. nov. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!