Van-e jobb vágó program mint a sonny vegas?
a problémám hogy én animációkészítéssel foglalkozom és a sonny vegas szürkén renderel és egybemossa a képkockákat ami nagyban rontja az animációim élvezhetőségét
talán csak egy rendes renderelő program kéne mint a quick time movie. mert amikor azzal rendereltem vegasban ugyan jó volt a minőség de nem HD
Sokat töprengtem ezen egy időben, de arra lyukadtam ki, hogy nem muszáj bolygatni az efféléket. Oidipusz király (az ábrán balra, kalapban)...
...megbecsüléssel övezett, gyümölcsöző munkálkodását éppen az törte derékba, hogy erőnek erejével tisztázott bizonyos családi relációkat. Ugyanakkor a népszerű Parittya Setét Antal...
...derűs öregkort ért meg annak következtében, hogy senki nem tudja, hogyan került a Besenyő családba.
Mindebből azt szűrtem le, hogy az élet puszta siralomvölgy volna izgalmas rejtélyek nélkül, amelyekért lám, nem is kell olyan messzire mennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!