Van-e jobb vágó program mint a sonny vegas?
a problémám hogy én animációkészítéssel foglalkozom és a sonny vegas szürkén renderel és egybemossa a képkockákat ami nagyban rontja az animációim élvezhetőségét
talán csak egy rendes renderelő program kéne mint a quick time movie. mert amikor azzal rendereltem vegasban ugyan jó volt a minőség de nem HD
te meg ne viselkedj úgy mint egy bölcs, mert ahelyett hogy kioktatnál mit kéne tudnom, el is mondhatnád a választ.
amúgy nem vagyok kezdő a sony vegas-ban (de nem is profi)
* útmutatót adni a kérdezőnek.
(bocs)
akkor tisztázzuk:
azért válaszoltam úgy ahogy mert ez nem segítség és ha valaki aki tud rendesen válaszolni meglátja hogy már valaki válaszoltak erre a kérdésre akkor továbbmegy a kérdésemen és elúszok egy jó választól.
Még annyi a bajom az ehhez hasonló troll bölcsességekkel:"nézz jobban utána" hogy mit gondol most épp nem azt teszem?
Ezt nem azért írom hogy válaszolj mivel már nem kell! youtube-on kaptam választ. Azért írom mert a felindulásomnak van alapja és nem csak a semmibe beszélek.
És ami a legjobban felb.szott hogy úgy fogalmaz mintha egy tökkelütött hülye lennék aki semmit nem tud:
te állítottál be valamit rosszul : ha minden fel se tettem volna a kérdést
Túl régóta nem használhatod, ha még a nevét sem tanultad meg : egy helyesírási hibából képes megállapítani mióta használom
alaposan járj utána a kezelésének : most is épp azt teszem
stb...
(ez pedig csak egy sejtés: de ti ketten vagy barátok vagytok vagy ugyanaz a személy 2 külön felhasználóról)
*ha minden fel se tettem volna a kérdést
ha mindent jól állítottam volna be fel se tettem volna a kérdést
bocs. (Nyilván ebből az szűrhető le hogy a nyelvtant is csak nemrég kezdtem tanulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!