Vissza lehet állítani? Word fájl visszaállítás!
A wordben készítettem egy szöveget, elmentettem, de észrevettem, hogy rosszul neveztem el. Total Commanderben rámentem, hogy átnevezés, megtörtént a folyamat, viszont a word fájl (docx) helyett egy mappa jött létre, melyben xml kiterjesztésű fájlok és egyéb mappák vannak.
A szöveg eltűnt, és érdekelne, hogy vissza lehet e állítani. Teljesen elveszett volna? A segítséget előre is köszi!
Szia.
Nagy valószinűség szerint kitörölted a DOCX-es kiterjesztést (vágy más kiterjesztést adtál meg - vagy egybeirtad a fájl nevével a kiterjesztést) a totalcommanderben.
Ismeretlen kiterjesztés vagy kiterjesztés hiánya esetén a TC azt nézi, hogy mivel tudja megnyitni, és mivel a DOCX kiterjesztés végül is egy ZIP fájlt takar, ezért a TC megnyitja mint egy tömöritett fájlt és ezért látod a mappákat és az XML fájlokat.
Ha visszairod a fájl végére a ".DOCX" kiterjesztést (időzőjelek nélkül) akkor elvileg meg kell neki javulnia.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!