Segítség! Újra raktam a windowst, majd letöröltem pár. (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Win 8.1 volt a gépen, újra kellett telepítenem. No disc/usb módon raktam újra. A végeredmény az lett, hogy C: re kaptam egy Windows.old nevű mappát. Kimásoltam belőle ami fontos volt és utána töröltem.(Legalábbis amit engedett). De elfelejtettem kimásolni valamit amire rendkívűl szükségem lenne. Hogyan szerezhetem vissza?2014. nov. 15. 01:15
1/3 anonim válasza:
Próbáld Recuva-val de ez se tökéletes.
És mimnél régebbi v(régebben törölted) mi annál szarbbul lesz visszaállítva.
2/3 A kérdező kommentje:
A .txt fájlok se?
2014. nov. 15. 01:57
3/3 Tengor válasza:
A fájl típusa a helyreállítás szempontjából lényegtelen. A méret lehet meghatározó, mert mindnél nagyobb annál nagyobb az esély, hogy már valami felülírta.
Ha kellene a fájlok, akkor ezt a rendszert állítsd le és egy másik oprendszerrel (másik winyóról, live lemezről) kíséreld meg a visszaállítást.
Két megjegyzés:
1.) A windows.old-ban milyen fontos fájlokat tárolsz? Ott csak a win cuccainak kellene lenniük.
2.) Egyébként nyugodj meg! Ha olyan rendkívül szükséged lenne rá, akkor lenne róla biztonsági mentésed. Ha nincs róla, akkor nem is olyan rendkívül szükséges az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!