El lehet adni ezt a blenderben készült 3d modellt, vagy nagyon rossz lett?
Akár eladható is lehet, de legyen jól kidolgozva, és legyen megnyitható más programokban is:
Ez így még garantáltan nincs helyre téve anatómiailag (ilyen lapos hátú, kockatestű csörgőkígyó nem létezik). A feje-farka ebben a nagyításban megítélhetetlen, pedig ez lenne a lényeg -- én mindenesetre úgy látom, hogy nemcsak a szája sarka, hanem az egész meglehetősen elnagyolt, de ez tízszer ekkorában nyilván jobban megítélhető lenne. A teste összehajtása értelmetlen: Vagy legyen természetes a mozdulata, vagy legyen kiegyenesítve, hogy a vásárló maga csontozhassa be és mozgathassa. Nem ártott volna, ha láthatjuk a szerkezetét is, mert nemcsak az dönti el a minőséget, hogy első blikkre mit mutat a felszín. Természetesen láttam én eladásra szántak között otrombább modellt (a turbosquid.com-on is eleget), de te ne ahhoz a nívóhoz igazodj. Legyél igényes, és ne az eladhatóságig, hanem a tökéletességig akard fejleszteni a modellt. Szerintem, ha komolyan veszed, a munkának még az elején tartasz.
Hogyha sikerül eladnod, beszámolhatnál róla, érdekelne, hogy hogyan megy ez.
Igaz, a testével van a legnagyobb baj...látom én is.Nem figyeltem meg rendesen a formákat, de ezt tudom javítani.
Azzal viszont már bajok lesznek, hogy kiegyenesítsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!