Miért szakad meg a win10 frissítése?
Figyelt kérdés
Win7 ultimate-m van , a windows update felajánlja a frissítést de letöltés közben 75%-nál elakad ( szabad tárhely van több mint 10 GB)2015. okt. 16. 15:25
1/4 anonim válasza:
Tudtommal Win 7 Pro-ról lehet Win 10 Pro-ra mázoltatni,illetve Win 7 home prof-ról Win 10 home-ra.Lehet már más a szitu.
Amúgy meg ne rá frissitsd,mert galiba várható majd.
Tölts le egy Win 10 pro-t,írd ki vagy csináld meg pendrivere és kmspicoval (dirtywindows vagy ncore fórum) aktiváld.
Persze ha tényleg stabil rendszert akarsz.
2/4 anonim válasza:
ha jól tudom az msdn-nel ha ráfrissítesz win7-re/win8-ra, akkor beaktiválja magát, ezután újra tudod rakni tisztán
10 gb hely nem valami sok, lehet ez a probléma(kb 20 gb kell)
3/4 anonim válasza:
nálam ugyanez volt és kb a 10. próbálkozásra sikerült,jó pár délutánom ráment!töltsd le a frissítéseket/nem a win 10 re gondolok/nekem vagy 260-at talált de ez is megállt sokszor,újraindítottam a gépet majd újra nekiálltam frissítéseket telepíteni és egyszer csak jó lett.szerintem ez lehetett a hiba oka.ha eredeti a win7 és arra frissítettél win 10-et akkor kiírod pendrive-ra a win 10-et,tiszta telepítéssel feltelepíted és akkor már aktivált lesz.
4/4 anonim válasza:
nem csak akkor lesz aktivált ha rányomsz a frissítésre
utána utána újrarakhatod formázással
de ez sem biztos hogy igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!