Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami zseni segítene nekem...

Valami zseni segítene nekem kamerázás és online stream terén?

Figyelt kérdés
Na szóval szeretnék itthon egy kamerát egy szobában egy pontot megfigyelni, itthon van internetem,és azt szeretném hogy ha nem vagyok itthon telefonról megtudjam nézni a kamerát hogy mifolyik épp az adott szobában..mi fog kelleni nekem ehhez? és mennyibe fog kerülni nekem ez? egyenlőre kamerát se vettem mert nem tudom milyen lenne jó semmi komoly nem kell, nem fontos hogy kristály tiszta kép legyen csak úgy azért normális minőségbe lássam a dolgokat.Előre is köszi!
2015. okt. 25. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ip kamera kell neked:

[link]

2015. okt. 25. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kell egy webkamera, egy PC, meg legalább 2, de inkább 5 megabites feltöltési sebességű internet.

Vagy vehetsz a webkamera/PC kombó helyett IP kamerát, ezzel áramszámra részről jobban jössz ki és a beállítása is egyszerű, de olcsóbb kamera (<20k) esetén a képminőség nem feltétlenül lesz túl jó.

Ugyanakkor fel kell hívjam a figyelmed rá, hogy mást a tudta nélkül megfigyelni tilos és komoly szankciókat vonhat maga után. (ha mondjuk kufircolás közben teszed ezt, az pedig tényleg nagyon durva dolgokat szülhet)

G.

2015. okt. 25. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem kell ip kamera, eleg egy sima webkamera es nemi beallitgatas. Az utobbit viszont nagyon leegyszerusiti az ip-kamera.

[link]

Itt irnak ingyenes megoldasrol.

Fontos meg, hogy folyamatos videohoz eleg magas feltoltesi sebesseg szukseges - de 10 secenkent tomoritett kepet biztosan fel lehet tolteni lassu nettel is.

2015. okt. 25. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
20-as ping kb 20mb letöltés,feltöltésem meg kb 2-3mb/s.legjobb valami apró kamera lenne jó egy kertecet(állatot) szeretnék megfigyelni hogy mikor nem vagyok otthon éppen mit csinál legjobb lenne IP kamera mivel akkor így nem kellene menni a gépemnek mindig.Köszi a tippeket!
2015. okt. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!