Miért akad ezen a gépen a WITCHER 3? (SŰRGŐS! )
Rövid ismertetés:
Alaplap:Gigabyte Technology Co., Ltd.GA-78LMT-USB3
Processor:AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor
Videókártya: Nvidia GTX 650 / 2048 MB / 128bit
Ram: 16 GB
Háttértár: 2 TB
A gépem új, jogtiszta minden, és kb. 300.000ft volt. S azt vettem észre, hogy az újabb játékok már akadnak.
Vagyis pontosítok:
Vettem egy játékot. A neve GTA 5. Elindítottam és azt vettem észre, hogy egy kicsit akad.
Vettem egy másik játékot, Witcher 3 néven, és annál azt vettem észre, hogy ha minimális beállításon van, akkor egy kicsit néha akad. De ha felviszem a grafikai beállításokat, nagyon jók a részletek kimondottan finom a textúra, de olyan lassú mint a csiga. Még a sétálásnál is brutálisan lassú.
Mi lehet szerintetek a probléma????
Telepítsem újra az egész gépet, vagy videókártyát kéne néznem egy jobbat?
Valójában már van egy kiszemelt videókártyám, de kicsit elbizonytalanodtam hogy megvegyem-e vagy sem.
A gépet én állítottam össze, és ahonnan rendeltem ők telepítették, rakták össze.
S emiatt nem tudom, hogy nem e ők rontottak el valamit a telepítésnél, vagy esetleg az alaplapom gyenge?
Azért ebben is a segítségeteket kérném, jó lenne e ebbe a gépbe ez a videókártya:
GIGABYTE R9 390 8GB DDR5 GV-R939G1 GAMING-8GD
AMD, PCIE, GPU:1000/1025MHz, RAM:6000MHz, 8192MB, DDR5, 512bit, Aktív hűtés, 1xDVI, 1xHDMI, 3xDisplayPort,
300k ért jo szar géped van de attol még nem kéne h akadjon
Egy 150k ba kerulö fos elvinné ezeket
Ha ennyi pénzed van akkor persze hogy vedd meg az ujjat!!...de
1.Lehet csak nincsenek fent a megfelelő patchek
2.Lehet az Nvidia Hairwork zavar be néhány dolgot
A pcoutlet oldalán van egy olyan része, hogy számítógép összeállítás.
Ott választottam ki a bele való dolgokat, és ez kb 1 éve volt.
S igen, ennyibe került.
De köszönöm a kevésbé kedves válaszokat. Nem az árán kéne fenn akadnotok, mert csak megmertem kérdezni, hogy mi a fos van.
A kérdés az, rosszul rakták-e össze, vagy csak szarul telepítették?
Mert újra telepíteni tudom, de szétszedni nyílván nem szedhetem szét mert garancia van még rajta.
Vissza vinni jelenleg csak akkor tudnám, ha az autómat megjavítják a szervizben. Falun lakom, egyszerűen nem tudom a hónom alá kapni és fel vele pestre.
Normális válaszokat kérnék a továbbiakban is. Köszi.
Valóban ez egy éve is nagy átverés volt. A CPU sosem volt best-buy, de mondjuk az még elmegy. A 16GB memória még ma is felesleges ha csak általános dolgokra meg játékra kell. A GTX650 egy alsó középkategóriás kártya volt ezelőtt 3 évvel is, ma már elég gyengének számít (és a Te esetedben is ez okozza a legnagyobb galibát vagyis a szűk keresztmetszetet teljesítményben).
Az R9 390 talán ide sok is lenne, de egy R9 380 4GB-os kártyával jelentősen javíthatnál a játékos teljesítményen. Az alaplapod is fapados, FX procikhoz alsó kategóriás...
Sajnos azt kell mondjam, hogy jól át lettél verve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!