A gépem: gigabyte GTX 970 G1 gaming, i5 3570 3,4 GHZ 8 GB 1600 MHZ RAM, full HD felbontásban ultra grafikán akad.Hogy lehet ez?! Csak a videokártya 120 ezer forint volt és ennyit ér?!
Youtubon néztem ugyan ezzel a kártyával ultrán futtatják a játékot, ezt nem értem, most vagy ők hazudnak, vagy nem lenne ennyi elég a játéknak?
Dehogy gyenge a proci! Teljesen jó gép ez a játékhoz! Eredeti? Ha nem, akkor hányas verzió? Videokártya drivert frissítettél? Amúgy a hairworks effektet nyugodtan ki lehet kapcsolni, sok fps nyerhető vele...
2015. máj. 24. 01:56
4/9 A kérdező kommentje:
Nem eredeti a játék, legfrissebb patchel és a driver is a legfrissebb.
2015. máj. 24. 09:49
5/9 anonim válasza:
Nekem mondjuk eredeti, de FX-6300 procival (@4GHz), 8GB RAM és GTX960 OC karival már szépen fut a játék. Teljesen Über grafikán csak 20-30 fps-em van, de ha kikapcsolom a hairworks effektet, akkor már 30-40, ha a távoli növényzetet leveszem High-ra, akkor meg már 35-45 fps körül fut a játék.
A rossz minimum fps-ek a hairworks miatt vannak (ha közel kerül a kamera a karakterhez, akkor komoly fps drop tapasztalható.
2015. máj. 24. 11:49
6/9 anonim válasza:
hairworks-ot kapcsold ki
2015. máj. 27. 12:18
7/9 Daraltkeksz válasza:
Hello. A következő gondom akadt nekem is. Gond nélkül ment ultrán a játék hozta a 40fps-t körülbelül 15 órát vagy többet már játszottam vele.Aztán egyszer lefagyott és azóta folyamatosan. Volt hogy high beállításon is a beszélgetős részek mindig megakadtak pár másodpercre, és így is lefagyott. Valakinek van valami ötlete mi történhetett? PC spec: gtx960 2gb, i5 4460 3,2Ghz. Simán mennie kellene a játéknak. Fura mód amikor ez bejött a Battlefiled 4 is szagatott pedig két hónapid azzal se volt semmi gond. Lehet az Nvidia Shadowplay-el van vmi gond?
2015. szept. 22. 11:11
8/9 anonim válasza:
Ezért nem veszek pc-t és akkor nyugodtan játszhatók akkor amikor akarok
2015. szept. 22. 11:49
9/9 Daraltkeksz válasza:
Nálam az 1.3 patch felrakása valamint a legújabb videokártya driver tiszta újrarakása segített. Azóta megint gond nélkül megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!