Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan oldjam meg ezt a -...

Hogyan oldjam meg ezt a - talán - telepítési hibát a gps-szoftverrel?

Figyelt kérdés
Ismerős küldött egy linket az igo-val. Letöltöttem a telefonomra, aztán mikor most elindítom, azt írja ki hogy "Kérem helyezze be az igo sd kártyát a térképes tartalmakkal". A küldő azt írta, rossz helyre telepítettem. Holott előtte ő írta, hogy a telefonra vagy a kártyára telepítsem... (haha). Nem vagyok valami nagy májer a témában, köszönök minden segítséget.

2015. okt. 23. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Másold fel a programot az apk fájlal együtt az SD kártyára, és onnan telepítsd. Nem tudom mit töltöttél le, sajnos elég sok a szemét, nincs rá garancia hogy működni fog.

Legtöbbször a felbontással birkózik össze.

2015. okt. 23. 08:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Segítenél, hogy hogyan lehetek biztos benne, hogy az sd-kártyára telepítettem? Milyen programmal tudom ezt irányítani? Új a telefonom is és mondom: nem vagyok valami nagytudású ezen a téren.
2015. okt. 23. 08:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy valószínű hogy a program jó, mert rendszergazdától kaptam, mindig ellenőrzi amit küld. Ő is ezt használja. Most viszont nem ér rá, nekem meg szorít az idő.
2015. okt. 23. 08:13
 4/9 A kérdező kommentje:
most próbáltam a link2sd-vel átmozgatni sd-kártyára, de azt írja, nem tud root hozzáférést szerezni... :-( a telefonom nincs rootolva :-( mi a fenét csináljak?
2015. okt. 23. 08:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen szedd le amit előzőleg feltelepítettél.

A letöltésben lennie kell egy iGO mappának, plusz a telepítéshez szükséges APK fájlnak. Ezt úgy ahogy van másold fel a telefonod SD kártyájára. Futtasd az apk fájlt.

Fontos hogy az előző telepítést teljesen távolítsd el.

Sikeres telepítés után a telepítő apk fájlt letörölheted at SD kártyáról.

2015. okt. 23. 08:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, már csinálom is.
2015. okt. 23. 08:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Végeztem. De a telepítőben csak Magyarország volt, most viszont kéne egy másik is, jövő héten utazom. Az előbb az ismerős elküldte a teljes programot is, fene sok ország van benne, de csak az az egy plusz kellene. Viszont a pasi nem ér rá hogy segítsen megoldani a dolgot. Van itt valaki, esetleg?
2015. okt. 23. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:

SD kártyán iGO/content/map

Ez a könytár tartalmazza a térképfájlokat

SD kártyán iGO/content/poi

Ez pedig a hasznos helyeket

Map mappába másold be a térképet, poi mappába a poi fájt. Ha nincs POI fájl az nem érdekes, anélkül is működik a térkép.

2015. okt. 24. 07:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. okt. 24. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!