Windows 10 miért nem engedi a laptopom fényerejét manuálisan szabályozni?
Nemrég frissítettem Windows 10-re, korábban minden rendben volt. Se a Toshiba laptopomon klaviatúrájának funkcionális billentyűivel, se a megfelelő menüben (asztalon jobb klikk/képernyő beállítások) nem lehet a képernyő fényerejét szabályozni, az magától sötétedik/világosodik.
Az adaptív fényerő használata mind telepről mind hálózatról tiltva van a következő helyen:
Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Energiagazdálkodási lehetőségek/Séma beállítás módosítás/Speciális beállítások/Képernyő/Adaptív fényerő
És az érdekesség...
1 - Korábban Windows 7, 8 és 8.1 alatt tökéletesen működött, frissítve Windows 10-re az első napban szintén működött.
2 - Egy nap után nem lehetett állítani, pár napra rá feltettem a legújabb VGA drivert, és megint rendben ment minden pár napig.
3 - Ma újra megszűnt ez a funkció, a semmiből "elromlott".
Nem gondolom, hogy feltettem volna olyan programot, aminek hatása lenne erre (tegnap este még ment, ma reggel már nem, nem is tehettem fel semmit, nem módosíthattam beállítást).
Valakinek ötlet a megoldásra? Microsoftos választ nem találtam...
Üdv.
nekem is hasonló a probléma, win 10 alatt minden oké volt eddig, most akartam állítani fényerőt billentyűzeten de nem lehet. Még az energiagazdálkodásnál is eltűnt a csúszka.
újratelepítettem amit csak lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!