Miért nem tudom szabályozni a laptop kijelző fényerejét?
Figyelt kérdés
Üdv.
Nos ez már elég rég tart, de idáig nem nagyon zavart.
A kijelző fényereje változatlan marad miután a fényerő csúszkát módosítom.
A laptopon már volt egy képernyő csere vagyis kettő, de ugyanaz a márka és egyező laptopról volt.
A laptop egy msi vx600 az és a képernyő meg egy ex600 as.
Óriási a hasonlóság és így mivel nem találtam másik ugyanezzel a laptoppal egyező képernyőt így gondoltam ez is jó lesz... A képernyőhöz való keret is egyezett meg a pántok és a flex vezeték is... és mivel a keretben található a web kamera így az sem működik a p1 gomb-ra.
Nem lehet ezeket valahogy manuálisan vezérelni, mondjuk a cmd-be vagy akárhogy. Vagy valamilyen driverre lenne szükség ??? kérem segítsetek.. :/
2014. aug. 21. 22:06
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy az a bajod, ami nekem volt, hogy nem volt felinstallálva az a driver, amitől ez a funkció életre kel. Amúgy nem hiányolta a Windows, csak nem működött.
2/4 A kérdező kommentje:
ja.. azt meg hogy oldjam meg ? minthogy nem annyira zavar, csak kicsit lehetne fényesebb is.. :D már próbáltam vagy ötezer négyszáz millió drivert és nincs változás... :D
2014. szept. 6. 21:52
3/4 anonim válasza:
Az energiagazdálkodási lehetőségekben nincs egy csúszka, hogy fényerő? Meg amúgy a séma beállításaiban is kell ott lennie olyannak, hogy max fényerő, azzal is lehet próbálkozni.
4/4 A kérdező kommentje:
win 8.1- em van .. ott van csúszka és a különböző funkcióknál és még a energiagazdálkodásnál is van, csak itt lehet az a baj, h nem kompatibilis a kijelző .. egy másik notebookról van. de sokban hasonlítanak és nézd meg ha akarod msi ex600 vs msi vx600. nem fogok ezen rágódni, ha nem megy akk nem .. :) már nem érdekel..!! :D de azért köszi, h megpróbáltad .. ^_^
2014. szept. 8. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!