Van egy 1.5 ös MTA szerverem, de 200 resourcet tölt be amikor semmi nincs a mappába?
Figyelt kérdés
Nos az lenne a problémám, hogy van egy szerverem, vagyis még csak csinálom, csupán arra hogy haverokkal játszunk, de a resource mappámba nincs semmi, vagyis csak ami alapból bent van, mégis 200 resourcet tölt be, csomo kocsi mod stb. Nem tudjátok ez miért lehet? Már újra telepítettem a Gta-t meg az MTA t is, de ugyan az maradt, és nem értem miért. Az mtaserver.xml vagy mibe se írja hogy automatikusan elkéne őket indítani. Én arra gondoltam, hogy az MTA Server.exe egy mashelyen lévő deatchmatch mappat tölt be, de erre is rákerestem és nem találtam, ha tudtok segítsetek kérem.2015. okt. 21. 07:42
1/2 anonim válasza:
alapból 192 modot tölt be a szerver.
([17:34:24] Resources: 192 loaded,)
Lehet valamelyik temp mappád van betelve, de én olyat is láttam már hogy innen:
MTA San Andreas 1.5\server\mods\deathmatch\resource-cache
ből tölti be az adatokat. töröld azt a mappát. Tipp: Ha a webszerveres letöltögetésnél jársz akkor a HTTP-client-files mappát amblokk feltölteni mert oda csomagolgatja ki a kliens oldali cuccokat, amik letölthetőek. onnan meg már csak rá kell vezetned a szervert hogy az az a mappa ahonnan az "erőt" szívhatja
2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldottam de köszi :) valami nagyon eldugott helyen volt egy régi gta3.img és azt töltötte be, nem a szerveren volt mód, de köszi megint.
2015. okt. 27. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!