Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent az, hogy visszaseed...

Mit jelent az, hogy visszaseedelés?

Figyelt kérdés
Mit kell kell tennem,hogy úgymond "visszaseedeljek"?

2015. okt. 20. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyod tovább futni a torrentben nem törlöd azonnal. Néhány torrent oldalnál változó van ahol 24 óra van ahol 48. De nem kell folyamatosan ha pl játszol vagy böngészel akkor is futhat a torrent egyszer csak elfogy az idő! De van olyan ahol egy idő után törlik a listából! Vagy el kell érni a 1.0 -ás arányt.
2015. okt. 20. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én pl úgy csinálom a torrent progi be van állítva ,elindul a win indulásakor. Én gépezek az meg teszi a dolgát!
2015. okt. 20. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,így érthető! :)
2015. okt. 20. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A válasz arra irányolt, hogy mit kell tenned.

Ha valaki más is hasonló kérdéstől szenved, azok kedvéért azért leírom:

A torrent egy felhasználó-felhasználó közti adatfolyamot használ, tehát nem az "Internetről" (ezalatt szerverek hálózatát értem), hanem egy másik hozzád hasonló embertől töltöd le közvetlenül, akinek szintén megvan ez a film/zene/akármi. Mivel illik ezt a szívességet "viszonozni", ezért követelik meg a visszaseedelést a letöltőoldalak. Ez azt jelenti, hogy miután már megvan neked az egész tartalom, nem lépsz ki a programból, amivel letöltötted, hanem készenlétben hagyod (seed-ben), hogy ha valaki szeretné tőled letölteni, akkor megtehesse.

Röviden az a folyamat, amikor nem te töltesz le, hanem a már letöltött dolog tőled is letölthető.

2015. okt. 22. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!