Tudnátok segíteni? Videoszerkesztő programot keresek
Figyelt kérdés
Olyan INGYENES videoszerkesztő programot keresek amivel a videoba tudok olyat rakni mint pl.: visszaszámlalas, meg ilyenek. A haverokkal focis videot szeretnénk keszíteni és ehhez kellene. (Bocsi ha hülyeséget irtam, mert olyat is hallottam hogy ahhoz nem a videoszerkesztőbe kell benne lenni hanem nekem kell csinálni. Kérlek aegítsetek!!)2015. okt. 14. 20:02
2/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem de úgy láttam hogy ezzel csak 3D-s képeket tudok készíteni. Az mire jó nekem?
2015. okt. 15. 15:44
3/3 DjImipapa válasza:
Nem kizárólagosan, ha nem tudtad volna, ahogyan én sem, van benne videócsináló is!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!