Milyen videószerkesztő programot ajánlotok képek összefűzéséhez?
Vagy esetleg kisebb videórészletekéhez is :)
Lehetőleg teljes verziójú, ingyenes legyen, és magyar!
Köszönöm :)
18/L
Gyakorlatilag bármelyik videoszerkesztő alkalmas rá. Sőt, egyes komolyabb képnézegetők is meg tudják csinálni, hogy a kiválasztott képekből videót készítenek, akár áttűnésekkel, sőt zenét is lehet alá tenni.
Most már csak az a kérdés, milyen operációs rendszered van?
Vélhetőleg a Windows Movie Maker az amit elsőként érdemes megpróbálnod, de nem állhatom meg, hogy megint ne ajánlgassam a Blendert. A magyarítása egyelőre még nem tökéletes, mindenesetre itt megtalálod a módját:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
A program egyébként csak mellékesen való videószerkesztésre is, ezért első blikkre jó eséllyel riasztóan érthetetlennek találod, ennek ellenére nem muszáj azonnal kihátrálni belőle. Egy másik kérdezőnek leírtam valaha, hogy hogyan használható képek összefűzésére, igaz, csak az angol kezelőfelület alapján:
A leírásban nincs róla szó, de a videókat ugyanígy tudod bevinni az Add/Hozzáadás menü Movie/Videó pontjával. A szerkesztő kezelése szerintem nagyon egyszerű, de nulláról indulva nyilván lehetnek vele gondjaid. Ha valami nem megy kérdezz, segítek.
@tabaki: Hatalmas pacsi! :)
kérdező: ajánlom ezt a tutorial sorozatot:
https://www.youtube.com/watch?v=UEIkIrYQYYY&list=PLjyuVPBuor..
habár angol nyelvű a videó, de szimplán a kép alapján meg lehet érteni mindent amit csinál
Ja, igen, bocsi... Win 7-em van :)
És milyen formátumban mentsem majd le a kész videót, hogy CD-re kiírható legyen?
(Bocsi hogy ilyen naiv vagyok...)
Oké, köszi!
Most közben a Picasát próbálgatom, ami nagyon-nagyon jó! :D Remélem, hogy ez teljes verziójú lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!