Miért játszhatatlanok a játékok? Tudom hogy nem egy high-end pc de azért én ezt túlzásnak tartom.
Figyelt kérdés
Ha 100%-on pörögne valami akkor megérteném de nem.. itt a gép:
és a példa(nem a felvétel miatt laggol a shadowplay nélkül is ilyen):
https://www.youtube.com/watch?v=GM6AtwVaC1A&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=2qNm5Odm6Wc&feature=youtu.be
a hdd-nek sincs semmi baja szóval nem tudom ahogy látom a core temp-et cpu throttling sincs.a windows frissen telepített kb 2 hetes
2015. okt. 14. 15:14
2/11 A kérdező kommentje:
8.1 ahogy a képen is látszik, én még mindig korainak érzem hogy elsődleges rendszerként kísérletezzek vele
2015. okt. 14. 15:40
3/11 anonim válasza:
korai is azt nem láttam h az
hát elég régi a konfig lehet azért fene se tudja
4/11 anonim válasza:
Azért a 660 nem olyan gyenge, simán mennie kéne.
5/11 anonim válasza:
És a proci meg a ram? Azok azért nem maiak
6/11 A kérdező kommentje:
de akkor nem kellene maxon pörögnie valamelyiknek?
2015. okt. 16. 19:12
7/11 anonim válasza:
Érdekes pedig mindkét gamenak mennie kéne, szerintem úgyis, hogy megy a shadowplay mellette. :D
8/11 anonim válasza:
A hőmérsékletekkel minden rendben, egyedül az alaplapé magas (szerintem).
9/11 sorsok válasza:
Hali. Futtas le egy Memtestet hogy jók-e a memórikártyáid illetve még egy vidikártya tesztelő programot. ha valami hibát észlel valameik akk hardveres problémád van szal lehet alkatrész csere de nem biztos. most csak ennyi ötletem van
10/11 anonim válasza:
A ramjaid nagyon gyengék, az én gépemben már 2006-ban 800 MHz-esek voltak, az 533 az nagyon az alja. Emellett a proci sem túl erős manapság, érdemes lenne váltanod i5-ös platformra.(1151-esre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!