Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zenekaros pólóknál mennyi az...

Zenekaros pólóknál mennyi az a mennyiség, ami soknak, túlzásnak tűnik?

Figyelt kérdés

5 zenekaros pólót szeretnék, amin 4 fajta zenekar van. Nektek mennyi van? Még általános iskolás vagyok, egy héten kb. 3 ilyen bandás pólóban mennék suliba ősztől (juhé! nyári szünet!).

Köszönöm előre is a válaszokat! További szép napot!

2015. jún. 16. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Zenekaros pólókból soha sem lehet elég;)én is szeretnék jó sokat! Milyen zenekarok lesznek rajta?
2015. jún. 16. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem akármennyi is, n em túlzás. olyan mint egy sima póló, csak mintás. nekem ugyan nincs sok (2 különböző) de sokkal többet szeretnék :)
2015. jún. 16. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem ebből nincs túl sok. : ) zenekarosból sosem elég!
2015. jún. 16. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a túlzás, ha sok van. Inkább az, mikor valakin olyan bandás póló van, akikről igazából semmit nem tud...
2015. jún. 17. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha egy van, már az is sok. :) Ez nem egyedi stílus. Attól még szerethetsz egy bandát, hogy nem az virít a pólódon.
2015. jún. 17. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Attól még, hogy most ez a divat, nem kéne zenekaros pólót venni.
2015. jún. 17. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Elég stílustalan dolog a bandás póló. Főleg, hogy majdnem mindenkinek sz*rul áll, vagy kövérít. Egy formátlan tesipóló szabású pamutdarab. Egyszerűen bénán néz ki. És szerintem kicsit nevetséges is. Valahogy nekem ez a túlzott rajongás kategória.
2015. jún. 17. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

nem minden bandás póló tesipóló...

én ráadásul olyan bandák pólóit hordom, amiket az emberek többsége nem is ismer, szóval nekik ez csak egy sima mintás póló. aki viszont ismeri, az tudja, milyen a stílusom. tehát nem nevezném stílustalannak...

2015. jún. 17. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, ha még ált.isis vagy nem gond szerintem, feltéve ha tényleg ismered/szereted a zenekart, nem csak "pozőrségből" hordod.

Viszont 20 fölött már nem feltétlenül ajánlott, kicsit "gyerekes" lesz tőle a stílus.

2015. jún. 17. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok és a felsőim fele zenekaros :v ahogy a 25-35 közötti barátaim többségének. nem nézünk ki tőle gyerekesnek. persze nem tokio hoteles pólót hordunk.
2015. jún. 18. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!