Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik programmal készülhetett?

Melyik programmal készülhetett?

2015. okt. 13. 19:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincs a blenderrel,csak más hogy értelmeztem"szarakszom"szót,egyébként már más fél éve foglalkozom a blenderrel,elég szép munkákat alkotok vele,a közel jövőbe szeretnék ebből meg élni...
2015. okt. 13. 23:44
 12/18 tabaki ***** válasza:

Az ilyesmiken mindenesetre alaposan rágd át magad, és ha már a modellezés is meg a csontozás is megy, egyesítsd a tanultakat:

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+make+a+r..

https://www.youtube.com/results?search_query=blender+face+ri..

Meglepne, ha még utána is fikáznád a Blendert.

2015. okt. 13. 23:51
 13/18 tabaki ***** válasza:

A megélés egy kicsit más dolog, ahhoz alapfeltétel a piaci programok ismerete -- de ettől teljesen független kérdés, hogy a Blender mire képes. Adalék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2015. okt. 13. 23:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Most azt hiszed nem értek az egész programohoz?mikor majd két éve egyfolytában próbálkozom és próbálkozom majd napi négy órákat nézek tutoriálokat oda vissza tekerve csak azért,hogy meg értsem mi mire való persze ez az egyik része a tanulásomnak és inkább így gyakorlok mint,hogy rengeteg pénzt dobnék ki oktatásokra,már jó pár munkámon túl vagyok,te meg előre ítélkezel.
2015. okt. 14. 00:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Ennyit erről...
2015. okt. 14. 00:43
 16/18 tabaki ***** válasza:

@#14:

Nem. Egyáltalán nem ezt hiszem, sőt látatlanban is biztos vagyok benne, hogy ekkora odaadással nagyon jó dolgokat csinálsz. Mindössze azt gondolom, nem méred fel, hogy amikor tíz-tizenötször több időt felölelő tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik együtt nőttek fel egy programmal, sőt, esetleg fejlesztőként bájtról-bájtra ismerik a működését, egy-két erre szakosodott művésszel csapatban dolgozva létrehoznak egy ilyen kétségtelenül mutatós csodát, azt nem lehet annyival elintézni, hogy milyen programmal készült. Ezt technikailag az összes jó 3D-programban meg lehet valósítani, ha nem pont így, akkor másképp. Ahhoz viszont, hogy ténylegesen meg is valósuljon, a programot kezelő emberek tudása, igényessége és általában többek együttműködése kell. Én speciel Mayával kezdtem, nem kell bemutatni nekem a zsenialitását, de a zseniális eszköz is csak eszköz, annyit tud, amennyit te. Attól, hogy ő a Maya, még nem fogja magától megcsinálni azt, amit a videóban láttál. És kéretik ezt nem úgy magyarázni, hogy én azt hiszem, te azt hiszed...

2015. okt. 14. 01:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Elnézésedet kérem amiért tegnap olyan voltam,minden tiszteletem a tied és köszönöm segítségedet mások még ennyit se válaszoltak volna,ha bármi segítség kell hozzád fordulok Blender ügybe,szép napot.:)
2015. okt. 14. 15:00
 18/18 tabaki ***** válasza:
:)
2015. okt. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!