WORDben két különböző kiemelés készítése úgy, hogy visszakereshetőek/kigyűjthetőek legyenek?
Sziasztok!
Wordben egy nagyon hosszú szövegben kellene kiemeléseket csinálnom úgy, hogy később ki tudjam őket gyűjteni. Két különböző dolgot keresek, eredetileg színkombinációkkal próbálkoztam (az egyik kérdéshez piros, a másik kérdéshez kék színnel jelöltem a válaszokat) de így hosszú lesz visszakeresni/csoportosítani.
Van erre valami könnyebb mód worben, vagy bármilyen más dokumentumban?
A válaszokat előre is köszi:) !
Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e:
A kiemeléseket egyedi stílusra állítod (vagy csak kiszínezed pirosra-kékre-stb és elmented egyedi nevű stílusként). Aztán ha ki akarod gyűjteni őket, kijelölöd az egyiket, és jobbegérgomb > Stílusok > Az összes hasonló formátumú szöveg kijelölése pont választásával az ugyanolyan stílusúra állított szövegrészeket egyszerre kijelöli, így könnyen átmásolhatod azokat máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!