Windows 10 hiba? Miert nem megy a wifi?
ennyi hozzaertesem azert van a dolgokhoz. kb ket hete vettem az adaptert ami egy netgear N300-as mini adapter
semmi gond nem volt eddig vele. Ha radugom a laptopomra amin szinten win10 van azon siman megy.
Ez a win is tokeletesen latja, csak epp ott a pici felkialtojel.
A driver biztos hogy jo. Amikor installalom es keri hogy csatlakoztassam az eszkozt, akkor hiaba dugom ra, csak keresei addig amig meg nem szakitom a folyamatot mert nem ad se hiba uzenetet se semmit. Viszont ha menet kozben kihuzom az adaptert akkor egybol dobja a hibauzenetet hogy nem talalja. Ilyen hibaval meg nem talalkoztam sose.
Ne a CD -ről rakd fel a drivert, mert az lehet már régebbi és nincs rajta Windows 10 -re írt változat.
A Netgear oldaláról szedd le inkább: [link]
már mindegy. vissza raktam a win7-et
ezzel a 10-el csak a szívás van. A laptopomon pl eltünt mindegy egyes parancsikonnak a képe a start menüben. Amikor fent volt még az avast antivirus, akkor egyik nap úgy döntött, hogy nem tölti be a startmenüt többet. ÉS ez nem egyedi hiba mert rengeteg ugyanilyen panaszt olvastam a neten. Miután leszedtem az avastot ujra volt startmenü. Egy katasztrófa az egész! Várok még pár hónapot hogy kijöjjön hozzá még pár gigányi javítás, és utána talán használható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!