Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 telepítése után...

Gordonid kérdése:

Windows 10 telepítése után letörlődnek az előző vírusok?

Figyelt kérdés

Windows 7-em van jelen pillanatban és miután bekapcsolom kb. 1-2 perc után kékhalál lép fel. Természetesen csökkentett üzemmódban működik, illetetve ha pár napig nem kapcsolom be akkor akár egy óráig is hibátlanul működik. Arra gondoltam, hogy mivel igényeltem az ingyenes windows10 frissítést, és ígyis úgyis telepíteném, ezért hogyha letöleném a 10-et, talán a frissítés kiszúrná és "elhagyná", szóval tökéletesen működne tovább. Esetleg ez működhetne? Vagy ha nem akkor van valamilyen program vagy trükk ami ezt megoldja?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. okt. 3. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha formázod a merevlemezt, akkor igen, letörlődik minden.
2015. okt. 3. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
csak tiszta telepítésel, ha ráfrissítesz a 7-re akkor még rosszabb is lehet a helyzet
2015. okt. 3. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Tiszta telepítés lemezről vagy pendriveről.

Így lesz egy normálisan müködő Win 10 és nem lesz vírus se (addig amíg össze nem szeded).

2015. okt. 3. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Először is köszönöm a gyors válaszokat! Másodszor pesig meg jell említenem, hogy ezt a laptopoz egy pályázaton nyertem, és a telepítő lemez nincs nálam sajnos. A merevlemezt hogy kell formázni?
2015. okt. 3. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Vírusok maguktól valóban nem fognak eltűnni, emiatt tiszta telepítést kéne alkalmazni. A gond az, hogy ingyenes Windows 10 frissítés igénylése esetén először mindenképp frissítened kell a Windowst (ekkor kerül az egyedi hardware azonosítód a Microsoftnál rögzítésre), csak azután lehet tisztán telepíteni a Windows 10-et.

Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy nálad vírus okozná a kékhalálokat, lehet hardveres hiba is (pl memória, vagy egyszerűen csak túlmelegedés).

2015. okt. 3. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Kék halál vírustól is lehet..sok olyan géppel találkozom aminek ez a okozoja.Futtasd le a Malwarebytes Free-t és Hitman Pro-t...
2015. okt. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!