Amennyit igénybe vesz, ilyen adatokból senki nem mondja meg neked... Amennyi idő amíg letöltesz és kicsomagolsz úgy 60gb-ot, na, pontosan annyi idő :)
2015. okt. 3. 09:06
2/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ez nem megfelelő adat, de olvasgattam googlen ilyen olyan dolgokat és kíváncsi lettem. Telepíteni hogy kell?
2015. okt. 3. 09:11
3/11 anonim válasza:
Az interneted sebességétől függ. Probléma lehet továbbá, hogy a géped a minimum gépigény alatt van minden szempontból (Core 2 Quad, 4GB RAM, 9800GT).
A játék kb 65GB-t telepít, ami egy átlagosnak mondható 50 megabites internettel (= 375MB/perc) közel 3 órányi letöltési időbe kerülne ha közel teljes sebességgel jönne (értelemszerűen 25Mbps internet esetén kb 6 óra, 100Mbps esetén kb 1,5 óra).
2015. okt. 3. 09:15
4/11 A kérdező kommentje:
Illetve ha letöltöm rock starsról.. Akkor 60 giga a letöltes miatt. Plusz még 60 giga a telepítés tehát 120 giga? Vagy a rock starsnak ilyen letöltő felhőjébe megy?
2015. okt. 3. 09:16
5/11 anonim válasza:
Nem kell 120GB. Ha az ajánlott merevlemezre 65GB-t kérnek, akkor annyi szabad helynek elégnek kell lennie. Ez nem úgy megy, mint torrentnél, hogy leszeded az iso fájlt plusz még arról telepíteni is kell. Itt úgymond röptében telepítésre kerülnek a fájlok azaz nem kell dupla hely.
2015. okt. 3. 09:33
6/11 anonim válasza:
ja 65GB kell. de mi az a "rock stars"? ez hülyeség a játák gyártójának nevét nem tudod leírni. Rockstar Games. De szerintem nem kellene erőltetni ezen a gépen. Az ajánlott gépigény alatt nem menne élvezhetően low grafikán sem.
2015. okt. 3. 09:51
7/11 A kérdező kommentje:
Rákerestem youtuben hogy másnak hogy megy ilyem configgal és 40 fps-50 fps korul menne.
2015. okt. 3. 09:53
8/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy a Youtube nem egy ellenőrzött felület, bármikor szembejöhet egy kamu videó. Persze a minimum gépigény sok esetben alul múlható valamelyest, de az, hogy egy jóval gyengébb gép 40-50 fps-t produkáljon az nehezen képzelhető el.
Én is megnéztem most pár videót és azért elég gyalázatosan fut egy ilyen konfigon. 720p low grafikával ugyan játszható kb 30 fps átlaggal, de helyenként még ott is befigyel a 15-20 fps alá zuhanás.
2015. okt. 3. 10:46
9/11 anonim válasza:
Nem mondom, hogy ne vedd meg de low grafikán menne csak jól max. De az sem teljesen biztos. Szerintem jobb lenne egy erősebb proci meg még 4GB ram és jobb grafikán jobban futna, az meg már, hogy mennyi idő alatt telepíted fel meg a letöltési idő a nettől függ.
2015. okt. 3. 10:48
10/11 anonim válasza:
Meg hogy HDD-d vagy SSD-d van, telepítésnél meg játékban is jobb az SSD.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!