Miert nem menti le a Windows movie maker a videomat?
Figyelt kérdés
egyáltalán nem menti le, mert hibát ír ki olyanokat, hogy lehet nincs elég szabad hely, nincs meg az eredeti nyers anyag vagy a zene pedig minden megvan és minden 1 mappában van, de sehogy se tudom le menteni a videókat csak azokat menti le ha 1 zene alá képeket rakok be...2015. okt. 1. 15:37
1/3 anonim válasza:
és szabad hely van elég? egyébként jó hogy minden 1 mappában van de mikor beletetted a videódba azóta abban a mappában van vagy mozgattad már azt a fájlt?
2/3 A kérdező kommentje:
9 giga szabadhely van es 50 mega a videom. Semmit nem csinaltam a fajlokkal. kivagtam sorozatokbol reszeket, es ennyi, meg kulon zene sincs alatta hanem a videok sajat hangja. amikor beimportalom, utana behuzom ugye a savba, vagy hogy hivjak es utana az importalt dolgoktol kitorlom, leeht, h ez a gond?
2015. okt. 1. 15:42
3/3 A kérdező kommentje:
na kozben megprobaltam ugy is, hogy nem torlom ki az importalt cuccok helyerol, de igy sem menti le
2015. okt. 1. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!