Nem tudom elmenteni a videómat. Mit tegyek?
hetek óra szarakszom egy videóval és végre amikor kész van nagy küzdelem árán ( mert mellesleg mindig benyögte a szolgálatot a videószerkesztő és vágó újra kellet inditanom a gépet és már szét is vertem)
nem tudom elmenteni azt a r*hadt videót. Nagyon ideges vagyok. sok a munkám benne. Megnéztem elég nagy a tárhelyem nem az a probléma, és amikből össze áll a videó abből se hiányzik semmi. hogy tudnám elmenteni?
Windows Movie Maker-em van!
Azt amelyik rajta volt a gépen. nem tudom melyik
azt írja, hogy vagy az a hely nem létezik ahova menteni akarom( de létezik) vagy a videóban egy egyik forrás nem létezik ( de igen) vagy pedig nincs elegendő tárhely ahova elakarom menteni ( dehogy nincs! )
az is jó, ha valami hasonló videó szerkesztő program letöltéséhez adtok linket.
az se érdekel ha próba verzió de kell erre a videóra sürgősen!
"Azt amelyik rajta volt a gépen. nem tudom melyik
azt írja, hogy vagy az a hely nem létezik ahova menteni akarom( de létezik) vagy a videóban egy egyik forrás nem létezik ( de igen) vagy pedig nincs elegendő tárhely ahova elakarom menteni ( dehogy nincs! )"
Pedig ettől egyértelműbb hibaüzenetet aligha kaphatnál. 99%, hogy te vagy a hunyó.
1. Biztos, hogy olyan helyre mented, ahova van írás jogod?
2. Nem lett véletlenül valamelyik forrásvideó törölve/átnevezve/áthelyezve? TUTIRA?
3. Mennyi hely van a winyódon, azon, ahova mented?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!