Honnan lehet ingyen letölteni egy megbízható Norton Commandert Windows 8.1-hez?
Nagyon hasonlít a Norton Commanderhez és ráadásul ingyenes is: Far Manager (tud magyarul is)
Még létezik a Norton Commander? Azt hittem, már csak a klónjai. Azokból van elég sok használható.
Miért pont az kell?
szerintem sincs már NC, az egy DOS alatt futó keretprogram volt.
Ott van helyette a Total Commander
A Norton Commander semmilyen Windows op.rendszeren nem fut. Az utolsó verzió a 4.0 volt, (nekem momentán megvan), ingyenes is, de csak DOS alatt fut.
Windowsra ingyenes fájlkezelők:
Cube (Magyarul is tud)
Just Manager (Magyarul is tud)
Multi Commander (Magyarul is tud)
Unreal Commander (Magyarul is tud)
Köszönöm a válaszokat, de az állításokkal ellentétben a Norton Commander 4.0, Windows XP alatt vidáman fut! (Ez van az asztali gépemben)
Ha Total Commander-nál a Totalcmd-re gondoltok, hát abban például nem lehet rendesen szöveget szerkeszteni. Évekig ahhoz voltam szokva, hogy megcsináltam a .PRG fájlokat a Norton-on, és ugyanezen le is fordítottam Clipperrel. Csoda flottul ment. Már öreg vagyok, hogy a C++ -t megtanuljam, de a fentemlített módon készült .exe fájlokat Win 8.1-en (ez van a laptopomon) DOSBox-szal még tudom futtatni. Nekem házi használatra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!