Windowson a LibreOffice mellé vagy abban a családban milyen ingyenes programot javasoltok, amiaz MS Outlock megfelelője és ingyenes, színvonalas, megbízható?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy ugyanaz a program legyen, de Ubuntura is érdekelne a válasz.2015. szept. 25. 18:05
1/3 |Orfeusz| válasza:
Mozilla Thunderbird-öt szoktak használni, az benne is van a Linux disztrókban alapból.
2/3 anonim válasza:
Hogy az Outlook mennyire megbízható és színvonalas, arról elvitatkozhatnánk :-)
Minden esetre Linuxon a legközelebb az Evolution áll hozzá. A megbízhatósága vetekszik az Outlook-kal (tehát nem igazán az), de nem vészes.
Csak levelezésre a Thunderbird stabilabb.
3/3 A kérdező kommentje:
Velem aztán nem fogsz vitatkozni annak megbízhatóságáról, mert soha nem használtam. Le se bírtam írni helyesen a nevét! :D Nem mintha méltó lenne rá. LO-s vagyok, és Ubuntut használok.
A gondom az, hogy van egy cég, amelyik M$Office-t használ, és ha jól tudom, ezt a nyavalyát is. Szeretném áttéríteni őket LO-ra,és ezért szeretnék ehhez is meggyőző alternatívát kínálni. Nem tudom, milyen böngészőt használnak, talán Operát.
Köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz.:)
2015. szept. 26. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!