Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxot rá lehet rakni sony...

Linuxot rá lehet rakni sony xperia x10 minire? Ha nem, milyenre lehet még rárakni, aminek van rendes billentyűzete?

Figyelt kérdés

2015. szept. 26. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
hát az android linux kernelt használó operációs rendszer szal valószinű hogy rá :)
2015. szept. 26. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Android is Linux, szóval már az van rajta :-)

1.6 -os drid van alapból rajta, láttam pár fórumot régebben hogy 2.2 -t is rátudták erőltetni, de mivel kis kijelzős, RAM is épp elég (128MB) így nem igen javaslom ennek erőltetését.

Más rendszerekkel a legnagyobb gond, hogy hardver vezérlők nélkül nem igen tudna menni vele.

2015. szept. 27. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg inkább a Cyanogenmodot.
2015. szept. 27. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: tisztába vagy vele hogy ez egy 5 éves eszköz, a droid telefonok egyike az elsők közül?
2015. szept. 27. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
az tudom h az android linux alapú, de java-ban fut, ami nekem nem jó
2015. szept. 27. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Valóban ,úgy látszik kihagyott a figyelmem.

Tekintsétek úgy , hogy nem szóltam:D

2015. szept. 27. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az Android az nem Linux!A kernel hasonló de nem ugyan az.2 különböző OS.A Linux az egy tág fogalom.Önmagában csak egy kernel.A GNU/Linux project része.Amúgy sok minden nem fog működni rajt,ha azt szeretnéd hogy normálisan működjön az android akkor buherálni kell(root,főzött rom stb.).
2015. szept. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!