Szerintetek ezt milyen softverrel rajzolták?
„The answer my friend is blowin' in the wind
The answer is blowin' in the wind...”
Nem tudom, én nem pontoztam le senkit, csak föl. egyébként mért ne hinném h nem a szoftveren múlik, csak mert fel tettem még egy kérdést?
вот как, вопрось. nem tudok angolul.
„én nem pontoztam le senkit”
Nem is téged gyanúsítalak, csak van itt valaki, aki abban leli örömét, hogy szerintem teljesen vállalható válaszaimat sunyin lepontozza, a magyarázattal meg adós marad. De sebaj, több is veszett Mohácsnál, a válaszaim meg ettől nem lesznek se jobbak, se rosszabbak.
„mért ne hinném, hogy nem a szoftveren múlik, csak mert feltettem még egy kérdést?”
Nem. Azzal tanúsítottál ráutaló magatartást, hogy az a kérdés véletlenül egy havonta 25 dolláros, másfél gigás, világelső profiprogramra vonatkozott, amely természetesen alkalmas, csak éppen az ágyúval verébre pufogtatás tipikus esete -- miközben a célnak éppen ennyire megfelelő, felsorolt ingyenprogramoknak a jelek szerint nem szenteltél túl sok figyelmet. Nekem meg történetesen ez a vesszőparipám, ezért a gyenge lelkem nem állhatta, hogy említetlenül hagyjam.
„вот как, вопрось. nem tudok angolul.”
Nem baj. Az idézet ugyan vélhetőleg a születésed előttről datálódik, de a világ egyik legismertebb dalszövegéről van szó, ha akarod, megtalálod magyarul is. Egyébként pedig nem is neked szántam, lásd föntebb.
Így is föl lehet fogni, csak nem egészen világos, hogy milyen alapon. A tények feltételezésekkel való kiegészítése gyakorta hasznos, ugyanakkor aláássa az ítéletalkotás biztonságát. Most például az efféle gyökerekről fakadó szertelen általánosítás okán olyan tényállításokra ragadtattad magad, amelyek a fentebbi diskurzus alapján nem igazolhatók. Mivel a magam tudása is erősen korlátolt (virtigli kocka meg végképp nem vagyok), semmi elítélendőt nem látok abban, ha a tiéd sem végtelen -- egyszerűen segíteni szerettem volna, maradjunk ennyiben.
Ami a lepontozást illeti: Én szívesen, (általában) jó szándékkal, és a visszajelzések alapján sokak számára hasznosan válaszolok. Hogyha az utóbbi nem sikerül, szerintem érthető, hogy kíváncsi vagyok az okára, mert amíg rejtve marad előttem, addig orvosolni sem tudom. Ha az illető a kérésemre sem közli, az egyszerűen tapló viselkedés, ami bánatos lesajnálásnál egyebet nem érdemel. Hová is lenne a világ, ha minden sutyerák máglyára jutna? És ki győzné tüzelővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!