Axel015 kérdése:
Valaki esetleg tudna egy olyan linket adni ahonnan tudnék leszedni geforce gtx465-höz JÓ drivert?
Figyelt kérdés
van egy ilyen videokarim, és az vele a bajság, hogy nem találok hozzá működő drivert se az Nvidia.com-on se máshol, arra gondoltam, hogy lehet hogy az eredeti driverrel menne mármint ami a hozzá járó lemezen van, csak én az nem kaptam meg hozzá (használtan vettem) 100% hogy driver hibája van. tehát kéne nekem az a driver amit elöször adtak ki hozzá. tudtok ebben segíteni nekem?2015. szept. 25. 13:13
11/12 A kérdező kommentje:
hasonló, ez csak sima fekete képet ad a töltőképernyő után.
2015. szept. 25. 18:48
12/12 anonim válasza:
A jobb alsó sarokban nem írja ki, hogy nem eredeti a windows? Lehet, hogy licencprobléma miatt csinálja. Ha jól tudom, egy hónapig licenc nélkül is megy, utána kezd mekegni. Win. aktiválás után is ezt csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!