Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki esetleg tudna egy...

Axel015 kérdése:

Valaki esetleg tudna egy olyan linket adni ahonnan tudnék leszedni geforce gtx465-höz JÓ drivert?

Figyelt kérdés
van egy ilyen videokarim, és az vele a bajság, hogy nem találok hozzá működő drivert se az Nvidia.com-on se máshol, arra gondoltam, hogy lehet hogy az eredeti driverrel menne mármint ami a hozzá járó lemezen van, csak én az nem kaptam meg hozzá (használtan vettem) 100% hogy driver hibája van. tehát kéne nekem az a driver amit elöször adtak ki hozzá. tudtok ebben segíteni nekem?

2015. szept. 25. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azért nem találtad, mert nem is kerested. Egy Google keresésbe került.

[link]

2015. szept. 25. 13:16
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, de ez nem működik, ezen az oldalon már végigpróbáltam az összeset.:)
2015. szept. 25. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Driver Easy nevű keresőprogramot,hátha az talál megfelelőt!
2015. szept. 25. 13:21
 4/12 Neuhauser László ***** válasza:

Milyen op rendszered van

És miért nem jó a driver?

2015. szept. 25. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Jónak kell lennie, más driver nincs hozzá. Ha 32 bites operációs rendszered van, akkor természetesen azzal a verzióval kell próbálkozni.
2015. szept. 25. 13:37
 6/12 A kérdező kommentje:
64bites win7-em van, olyat csinál hogy felrakok egy drivet, akkor utána tök jol működik egész addig ameddig egyszer ki nincs kapcsolva a gép, utána a windows töltőképernyő után csak fekete képernyő van semmi más, csökkentett módban ad képet, és azután is egyböl ad képet ha letörlöm a drivert amit éppen felraktam. egyszeüen nem értem mivan, és eddig mindegyikkel ez volt amit felraktam, 257.21-töl egészen addig amit az első kommentelő linkelt, jó nem mondom hogy tényleg mindet kipróbáltam de már 15-7 fajtát biztos.
2015. szept. 25. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra az operációs rendszert és próbáld úgy.
2015. szept. 25. 14:34
 8/12 Neuhauser László ***** válasza:

Valószínűleg a driver olyan felbontást és/vagy képfrissítési frekvenciát llít be "magától" amit a monitorod nem támogat

Felrakod a drivert, majd VGA módban indítasz, beállítasz egy normális felbintást, majd oké

Legalábbis XP-n ez még működött

2015. szept. 25. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
S
2015. szept. 25. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez videókártya hiba, nálam is ez volt amd-vel, csak ezt adta be: [link]
2015. szept. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!