Hogyan lehet törölni a számítógépből az adatokat?
Ha nem levelezőprogramod van akkor a levelek a gmail serveren vannak, nem a gépen. A látogatott oldalakat lehet egyben törölni, a könyvjelzőket is, meg a Cookie-kat is. Ez oprendszerenként és böngészőként is más és más. (sokszor még böngészőverziónként is)
Azt Sem írtad hogy egyáltalán Windows van-e a gépen.
Köszönöm észrevételed!
Windows 7 van a gépen! A beállításoknál ugyan ki tudom venni a jelszó megjegyzését de azt más újra be tudja állítani. Ezért kérdeztem, hogy azt lehet e törölni. Nem maga a leveleket mert azt a Gmail őrzi és tárolja. És a nem rendezett könyvjelzőket hogyan lehet NEM EGYESÉVEL törölni?
"A beállításoknál ugyan ki tudom venni a jelszó megjegyzését de azt más újra be tudja állítani."
Attól, hogy valaki utólag bepipálja azt, nem fogja megtudni a jelszavadat, sőt be sem fog jelentkezni a jelszó nélkül!
A böngésződet nem írtad, attól is függ, ahogy már említették.
Internet Explorer:
Start menü -> Vezérlőpult -> Internetbeállítások -> Általános fül -> Böngészési előzmények rész -> Törlés... -> MINDENT pipálj ki és Törlés
Ha végzett, akkor próbáld ki, de elvileg kész.
Firefox:
Nyomd le az Alt-ot, hogy előkerüljön a Fájl menü.
Eszközök -> Beállítások -> Személyes (?) fül (nekem angolul van, szóval nem biztos; a maszkos ikonnal ellátott)
Itt vannak olyan lehetőségek, amivel az előzményeket és a sütiket (cookie) törölheted.
Kedvencek:
Megnyitod a Kedvenceket akármelyik böngészőben, nyomsz egy CTRL + A-t, hogy kijelölje az összeset, és törlöd mindet (Del[ete]).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!