Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnom kellene nekem olyan...

Tudnom kellene nekem olyan munkahelyi hálózatot létrehozni több számítógépből, ahol van egy központi gép, amire a többi gép menti az adatokat és látják egymást a gépek?

Figyelt kérdés
12 éve érettségiztem informatikából, azóta semmi gyakorlati tapasztalatom (se munkám, se tanfolyamom) nem volt e téren... Arra lennék kíváncsi, hogy meg tudnám e ezt csinálni a korábbi informatikai ismereteimből (középsuliban anno még Novell-hálózatot, MS-DOS-t, meg Turbo Pascal-t tanultunk), vagy ha nem, mennyit kéne ehhez fejleszteni magam?

2014. szept. 24. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó fej vagy. Honnan tudjuk, hogy mit tudsz most és mit nem?
2014. szept. 24. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:

"azóta semmi gyakorlati tapasztalatom (se munkám, se tanfolyamom) nem volt e téren..."

Vagyis érettségi óta nem foglalkoztam vele, szóval most gyakorlatilag semmit se tudok...

2014. szept. 24. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagy rendszergazda/nincs ilyen képesítésed nem kéne tudnod ilyet.
2014. szept. 24. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Már előre is bocsi:

10 éve játszottál mondjuk egy repülős játékkal. Akkor most tudnod kell e Boeing-et vezetned????

2014. szept. 24. 17:32
 5/7 anonim válasza:
Ez konnyu es kene tudd :)
2014. szept. 24. 18:00
 6/7 anonim válasza:
ezt a 11 éves kishúgom is megcsinálja....
2014. szept. 24. 18:10
 7/7 anonim válasza:
Ha ilyen helyen dolgozol, szerintem ez a minimum!
2014. szept. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!