Windows 8.1 with bing rendszerrel ellátott laptopról ha letörlöm ezt a rendszert majd felrakom a windows 10 home -t akkor használhatom hozzá az oem es serialt?
Az van hogy vettem egy laptopot és előretelepített windows 8.1 with bing van rajta. És én ezt teljesen el akarom tüntetni őgy,hogy újrapartícionálom a merevlemezt.
Szal ha úgy frissítek,hogy őjrarakom a rendszert teljesen akkor aktiválhatom őjra majd ezzel a termékkulcsal?
És egy másik kérdésem is volna.
Ha az oprendszerem és azok a programok amikkel létrehoztam valami eladhatót,akkor én ezt a terméket legálisan használt eszközökel hoztam létre? Akkor is így van ez ha a vírusírtó creckelt vagy találtam hozzá érvényes serialt a neten?
Nem telepítheted úja a 8.1 -hez való kulcsoddal. Mindenképp regisztrálni és frissíteni kell a Windows 10 Upgrade Advisor ikonnal. Viszont ha felfrissítetted és beaktiváltad, utána bármikor újratelepítheted tiszta telepítéssel is. Serial -t sem kell megadni ilyenkor, telepítés után a hardverkulcsodat érzékeli a Microsoft és automatikusan beaktiválja magát (feltéve ha nem történt hardver változás a gépen).
Ami a felhasználói programokat illeti, a Microsoftot nem érdekli hogy azok legálisak vagy illegálisak (kivéve a Microsoft termékeket, pl. Office csomag).
A lemezpartícionálást utólag is megcsinálhatod!
Van hozzá sok program. (partitionmagic)
Csak vigyázz hogy legyen feltöltve, legyen hálózatba dugva stb.. Türelmesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!