Mi lehet a gondd a rendszerrel? ( windows 10)
Figyelt kérdés
Nemrég felraktam a windows 10-et. Rosszul működött ezért megcsináltam a gépház/frissítés/helyreállítás dolgot amit sokan írtak hogy megszűnteti a problémát. Úgy csináltam hogy kitörölje a gépen lévő fájlokat. Miután végeztem ezt írja ki: Valami hiba történ. A rendszer újra indul. És valami INACCESSIBLE NOOT DEVICE problémára hivatkozik.Utána pedig újraindul a gép. Tudnátok ebben segíteni, mit kell tenni ilyenkor?2015. aug. 27. 14:49
1/6 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne, akkor valami nagyon extrém módon vannak a partícióid kialakítva, és emiatt elszámította magát, és rossz partíciót jelölt meg boot partícióként.
A másik lehetőség valami ATA/SATA vezérlő driverének a hiánya, bár ez win7 alatt és újabb rendszerekben nem kéne, hogy probléma legyen. Hacsak nem vagy a SATA4 titkos bétatesztelője...
2/6 A kérdező kommentje:
Van ötleted mit csináljak?
2015. aug. 27. 15:00
3/6 A kérdező kommentje:
Mert így nem lehet a gépet használni :/
2015. aug. 27. 15:00
4/6 anonim válasza:
Újra kell telepíteni a win-t.
Kiírni pendrive-ra, onnan bootolni, törölni a partíciókat, utána újat létrehozni és mehet rá a telepítés.
5/6 anonim válasza:
Vagy inkább szólni egy szakembernek, mert láthatóan nem értesz hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán vagyok toppon a témában.
2015. aug. 27. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!