Hogy tudok törölni mindent a gépemről, operációs rendszerrel együtt, hogy csak a DOS maradjon?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 10:05
1/7 anonim válasza:
A DOS is operációs rendszer...az is fel van telepítve a gépedre? Mert általában ma már csak windows/linux szokott telepítve lenni.
3/7 anonim válasza:
Nem fog "csak a DOS maradni", mivel eleve rajta sincs.
Javaslom, hogy amiről lövésed sincs, azokat a fogalmakat ne használd!
Le akarsz törölni mindent a gépről, hogy még oprendszer se legyen rajta, gondolom, ezt akartad kérdezni, nem?
4/7 CspCsj válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Gyárilag rajta volt a DOS,aztán raktam rá windows xp-t,7-et,8-at,és sok felesleges dologgal teljesen megtelt az összes lemez,nekem meg semmi se kell,ezért teljesen újra szeretném telepíteni hogy csak 1 operációs rendszer legyen rajta,semmi más
2014. dec. 31. 10:13
6/7 CspCsj válasza:
Újratelepítéskor a partíció-kiválasztó lépésnél lehet formázni, eltávolítani és újra-létrehozni partíciókat.
(a tartalmuk ilyenkor elveszik, a számodra fontos dolgokat tartalmazó partíciókat hagyd inkább érintetlenül)
7/7 A kérdező kommentje:
Nincs telepítőlemezem,ezért nem akartam teljesen újratelepíteni, inkább csak törölni, amíg egy op rendszer marad csak
Vagy simán letöltve (lemezre nem kiírva) is meg lehet csinálni?
2014. dec. 31. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!