Nem sikerül telepíteni a Heroes of Might and Magic III-at. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy a program egyszerűen nem működött megfelelően. Amikor megnyitottam, akkor elindult, egy fekete képernyőt láttam, azután visszadobott az asztalra. Aztán telepítettem a legújabb video kártya frissítést, és azután el is indult, és megfelelően működött. De a következő alkalomkor amikor megnyitottam, már megint visszatért az eredeti probléma. Úgyhogy megpróbáltam újratelepíteni, de már telepíteni sem tudom. Elindul a telepítő, megnyomom, hogy végre hajthat módosításokat a számítógépemen, és utána nem történik semmi.2015. szept. 12. 17:32
11/18 Gábor_79 válasza:
Ja, most néztem, a program indító exe fájl, windows XP service pack 2 kompatibilis módra van beállítva nálam. A program kora miatt kellett gondolom. Nem heccből állítottam át.
12/18 A kérdező kommentje:
Én már ezt is megpróbáltam. Elmondanád hogy hogyan kell, és mit?
2015. szept. 13. 17:05
13/18 Gábor_79 válasza:
De ha próbáltad? Heroes3.exe > jobb gomb > "Tulajdonságok". Felül Kompatibilitás fül. "Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban"; pipa be. Kikeresed a Windows XP (Service Pack 2)-őt. Alkalmaz gomb és OK. Így tettem. Bár ha eddig akárhogy is, de elindult, így nem tudom, hogy használ e.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma megpróbálom a laptopomról áttenni a telepített játékfájlokat erre a gépemre, és megpróbálom így elindítani. Valószínűleg így működni fog, mivel egy másik játékkal ugyan ez volt a baj most, de azzal ez működött. Csak az a baj ugye, hogy most erről letöröltem, és nem tudom újra telepíteni.
2015. szept. 13. 18:36
15/18 Gábor_79 válasza:
Amikor törölted akkor szabályosan távolítottad el?
Mert a másolás kétlem, hogy sikerülhet, mert nem ismerhetsz minden elérést ahova a program másol. Egy szabályos uninstall kellene, ha eddig nem volt és működik. Ha nem ez történt, akkor egy registry scan (tisztítás) egy Ccleaner-hez hasonló programmal és utána próbálhatsz új telepítést a játékból.
16/18 A kérdező kommentje:
Szabályosan töröltem, és működött a másolás! Nagyon jól fut, még anélkül is, hogy beállítanám a kompatibilitást. Nem omlik össze. :) Nagyon köszönöm a segítséged!
2015. szept. 13. 21:45
17/18 Gábor_79 válasza:
Akkor valójában nem mondtam semmit, úgy rémlik.
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos mégsem működött hibátlanul a játék. Csak az első két elindításnál. Viszont most jöttem rá, hogy (nálam) nem a Windows XP (Service Pack 2)-t kell beállítani-jó a Windows 7-is, ha mégis hibás lenne, akkor azt is be fogom állítani-, hanem ki kell pipálni a futtatás 640x480 képernyő felbontási módot is. Csak azért írom ezt meg, hogy hátha segítség lesz még valakinek.
2015. szept. 26. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!