Mit kell bövitenem hogy a world of tanks alap felbontáson menjen?
a gépem adatai:
amd athlon 64 x2 4000+
aliveXfire-esata2
ddr2 2 giga ram
nevidia geforce 8800gts
ezzel a spec. a játék fps-e 13-15 között mozog, nekem elég lenne ha ezt feltudnám tornázni 25 ig! mit kell cserélnem?
Akkor nem érted miért is javasoltak új alaplapot, procit és ram-ot.
Na Akkor most kifejteném:
1- Elég öreg(elavult) az alaplapod, ahhoz hogy jobb procit, Vga-t vegyél mindenképp új(korszerűbb) alaplap kell!!!!
2- a Ram-nak DDR3 -nak kell lennie, mivel a DDR2 már elavult és újabb procik(2-3 évesek is!!!) már nem támogtják.
3- Tehát korszerűbb alaplap (most nem a csúcstechnológiara gondolok, jó az is ami olcsóbb és 1-2 éve dobták a piacra) ami támogtaja a korszerűbb procit es a DDR3 ram-ot.
4- Grafikus kártya nem szügséges megteszi neked az alaplapi is hogy alapon elfusson a Wot!
Meg irom neked Ezen a gépen milyen konfig van(nem saját gép) alap beálitásokon !!!!70-80FPS-t!!!! tud, amin én is nagyon meglepődtem. Nem egy drága gépről van szó és nem játékra lett öszehozva.
alaplap - MSI H81M-E33 (MS-7817)- az alaplapi grfika Intel HD 1GB
CPU - Intel Pentium G3430 dual core 3300 MHz
ram - DDR3 1600
Sok sikert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!