1/12 anonim válasza:
ezt most nem értem :(
kifejtenéd bővebben?
2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne elkerülni, hogy mégis mindent lássanak? Vagy ha nincs elég melóm aznapra, mit csináljak hogy ne b.sszanak meg érte?
2015. szept. 3. 20:01
3/12 anonim válasza:
Kell valami proggi (vagy inkább kamu egér hardver:D, mert a szoftvereket lehet szűrik), ami mozgatja az egeret, plusz ugyanilyen billentyűzetből.
4/12 anonim válasza:
Amúgy te látod a saját statisztikáidat, ugye? Mert akkor először kipróbálhatod vmi makrózó proggival, beidőzted, hogy fusson le percenként vmi művelet.
5/12 A kérdező kommentje:
De a kattintásokat is nézi...
2015. szept. 3. 20:06
6/12 A kérdező kommentje:
Értelek!
2015. szept. 3. 20:10
7/12 anonim válasza:
Hát akkor kattintás is legyen a makróban. Igazából csak az a kérdés, hogy detektálja-e a makró lejátszó proggit. Ha igen, akkor ey kamu USBs egeret kell összerakni, ami mondjuk már nem oylan egyszerű feladat, de ha sokaknak kell, akkor sztem találsz rá jelentekzőt, aki megcsinálja.
8/12 A kérdező kommentje:
Ehh... nálunk sok majom beveszi ezt a fost hogy csak a mi érdekünket szolgálja ez a sz.r.
Közben meg a túrót. Majd elkezdik kirugdosni az embereket azt rájönnek, de legalább addig ki kéne bírni amíg nem találok másik helyet.
2015. szept. 3. 20:18
9/12 anonim válasza:
Amúgy melyik cég?:) Privátban megirod?
10/12 anonim válasza:
Sajnos egyre több... És gusztustalanul használják. Mármint a munkaadók... Nekem simán levontak a penzembol mert csak 7:57 oram volt aznapra.... Ha gerincesen lenne hawználva még tamogatnám is, de ehelyett a kizsigerelés eszkoze lett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!