Alexa István kérdése:
Egy frissítés után a Movie Maker program nem működik, mi oka lehet?
Figyelt kérdés
Többségében mindig azt írja ki: Az osztály nincs regisztrálva. Mi jelent ez?2015. szept. 2. 21:59
1/4 fersk válasza:
Valószínűleg felülírt dll. Rendszer visszaállítás, MM újratelepítése, Win telepítő lemez hibajavítás funkció esetleg segít. Hibakódot nem ír? A dll nevét jó lenne belőle megtudni.
2/4 A kérdező kommentje:
T. Ismeretlen. Teljes mértékben igazad van. Kettő db. asztali gépem volt, mindkettő Win.XP SP3, az egyiken eredeti (angol), a másikon a névtelen (magyar) volt. Mindkettőről csináltam biztonsági mentést, s lehet, hogy összecseréltem őket.1 gép: DEL OptiPlex GX270 2,261 GHz.
2 gép: GIGABYTE Technology 945GCM-S2C dual-core 1,8 GHz.
A jelenlegi gépemen nincs meg a telepités, csak a Program Files-ben van, onnan lett az asztalra küldve az .exe.
Mi az a dll ?
2015. szept. 3. 17:36
3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, most vettem észre RENDSZER-VISSZA ÁLLÍTÁS, régebben nagy szokásom volt, és a lehető legelejére is állítottam, míg egy szervizvezető figyelmeztetett, hogy ilyenkor programok is eltűnhetnek (törlődnek). Valami ilyesmi történhetett.
2015. szept. 3. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!