Windows 7 újratelepités után, hogy csináljam tovább? És ti hogy szoktátok. Többi lent?
Windows 7 Home Preimium telepitése után,elősször rakajam fel az automatikus frissitéseket,és csak utána rakjam fel a programokat PL: Avast,Böngészök,VLC Plalyert stb?
Vagy előbb rakjam fel a programokat,és csak utána rakjam fel az automatikus frissitéseket?
Ti hogy szoktátok csinálni?
Én úgy kezdem hogy telepítem az alaplapi lemezről a (natív) drivereket.
Ez sokat seggít, hogy ne legyen lomha mert valami hardver vezérlő hiányzik.
(De tools programok nélkül, azokat nem szeretem)
Ezután eltávolítom a windows alapból telepített programok közül ami számomra irreleváns.
(pl. a tablet cummó, mert ugye nem tablettem van, se érintő képernyőm)
Aztán Windows Update -el telepítem a legtöbb frissítést.
Párat kihagyok, mint a korábban telepített driverek "frissítése" ami több gondot okozott már főleg videokártyák esetén, vagy a windows 10 update cummóját..
Ha ezzel is végzet telepítek egy frissen letöltött vírus kergetőt.
És csak aktív vírus védelem után telepítem a többi programot, pl. egy másik partícióról vagy merevlemezről, esetleg CD/DVD -ről...
Azért csak ekkor mert így elkerülhető hogy valami sebezhetőséget kihasználva, vagy régebbi mentésbe belekerült vírus felkerüljön a rendszerre.
ÉS ha valamire jelez a víruskergető azt biza nem erőltettem.
Rendszer fel.
Gyorsba par bealitas mint pl. ami nekem nem kell autimatikus lejatszas,otthoni csoport kilovese illetve win update letiltasa a szolgaltatasokba. Felh.fiok felugyelet kikapcs.
Driverek.
Virusirto,flash player meg amit ugy velek hogy ak feldobjam,office majd restart utan a tobbi program.
Feloran belul boven megvagyok.Teleepitesel egyutt nincs 1 ora.
Ennyi.
Én elöbb fel rakom az alaplap drivert,és utána a többi programokat,és utána szokom frissiteni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!