Újratelepités hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Az van hogy most töltöttem le egy Windows 7 Ultimate HUN 32bit op rendszert és kiirtam cd/dvd képfájnak hogy be olvassa a gép ezután leformázom a c meghajtót (azon van minen) és ha még nem tettem meg a formázást akkor miket célszerü rajtahagyni a gépen ? ebbe kéne segitség (légyszives ne irjatok ilyeneket hogy patriciók stb mert egy nekem magas (még))2010. nov. 30. 17:46
1/7 anonim válasza:
Szerintem kérj meg egy szakértőt mielőtt még valamit nagyon elbarmolnál...
2/7 anonim válasza:
Ha leformázod a C meghajtót, akkor nem marad rajta semmi. :) Ha valami fényképed, zenéd van rajta, akkor azt tedd át a másik meghajtóra (ha van), amihez nem nyúlsz, vagy írd ki lemezre, pendrive-ra.
Ha csak egy merevlemezed van és nincs kettéosztva, akkor felezd el (partíciók létrehozása), hogy a legközelebbi újratelepítésnél ne kelljen mindent menteni.
Remélem így érthető. Ha bonyolult neked, akkor kérj meg valakit, hogy csinálja meg és nézd végig. Ha látod, úgy könnyebben megtanulod, mint így leírva.
3/7 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak köszönöm a választ de olyan patriciót hogy kell létrehozni ?
2010. nov. 30. 18:01
4/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb magánál az újratelepítéskor létrehozni.
5/7 anonim válasza:
lemaradt: fel fogja ajánlani, hogy milyen meghajtókat szeretnél mekkora mérettel. Aztán te szépen eldöntöd.
6/7 A kérdező kommentje:
És az autómata frissitéseket hogy kell kikapcsolni mert akkor szarakodni fog a windows hogy nem eredeti
2010. nov. 30. 18:18
7/7 anonim válasza:
XP-be tudom, Vezérlőpult/Biztonsági központ. Itt kapcsold ki. Egyébként lehet frissiteni, de a WGA-t ne töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!