Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom az ubuntu 14....

Hogyan tudom az ubuntu 14. 04-et leszedni és a win7-et feltenni?

Figyelt kérdés
a linux telepítőjében ha kitörlöm a particiókat utána visszaáll, windowssal meg nem enged bootolni így

2015. szept. 2. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

képernyő lopó? :O

ha videó felvevő programra gondolsz,akkor :

[link]

vagy :

[link]

mind a kettő nagyon jól használható,mind a kettő alkalmas Live adásokra is.

4 éve Linuxon videózok.

2015. szept. 5. 06:51
 12/19 anonim ***** válasza:

"A linux videózásra alkalmatlan, képernyőlopó program ami normális az nincs"

obsproject live adáshoz, simplescreenrecorder pedig felvételhez. rendszeresen használom linux mint-en (ubuntu 14.04 lts)

nézd, ha valami nem megy, nem a programot kell szidni! lehet te nem csinálsz valamit jól!

pl az, hogy csak a grub tölt be, tipikusan olyan hiba, mintha nem lenne mbr a pendriveon..(olvastam: másik gépen működik)

uefi az legacy módban van? gpt-hez másképp kell mint régen, kérdés hogy nálad hogy van...

egyébként az ÉG VILÁGON SEMMI KÖZE EHHEZ A LINUXNAK!

2015. szept. 5. 23:09
 13/19 tabaki ***** válasza:

Szerintem a Windowsra váltás a szíved joga, ezért szükségtelen koholmányokkal indokolnod. Gondolhatnál arra, hogy valaki, aki még nem próbálta, esetleg éppen ezeknek a sületlenségeknek alapján alkot torz képet a linuxról, esetleg még tovább is szajkózza, hát ez nem egészen korrekt.

A mosakodásnál hasznosabb lett volna, ha inkább arról számolsz be, hogy pontosan mit csinálsz, és hogy erre pontosan mit reagál a gép. A szavaid alapján nekem bizony fogalmam sincs erről -- remélem, a többiekben több az intuíció, és jobban képben vannak.

2015. szept. 6. 02:03
 14/19 Tom Benko ***** válasza:

Poénból hagytam most egy kicsit az EFI shellt futni - hát tisztára olyan, mint a GRUB. Szóval lényeges, hogy az alaplap milyen módban van. Továbbá mindkettő felajánlja a bootolható rendszerek listáját. Az UEFI az összes felderített meghajtón, a GRUB a konfigfájlban lévőket. Megint nem vagyunk beljebb.

OFF:

[link]

2015. szept. 6. 10:06
 15/19 anonim ***** válasza:

A VLC-vel is lehet képernyőt felvenni, ha ez a szándékod, és könnyedén lehet telepíteni az Ubuntura.

Az, hogy valaminek nem jársz utána, és nem kérdezel, attól még nem az oprendszer a hibás. Ez a helyzet ezzel a hozzáállással simán utolérhet a Windowsnál is.

2015. szept. 6. 14:36
 16/19 anonim ***** válasza:

felvevő programok linuxon : recordmydesktop,kazam,simplescreenrecorder,Open Broadcaster,stb.

ezek a legismertebbek,és talán a legjobban használhatóak.

szépen beteszed a win 7 telepítőt,és telepíted a win 7-et teljesen új telepítéssel,ha mindenképp ez a vágyad. :)

2015. szept. 6. 14:53
 17/19 A kérdező kommentje:
a win7es pendriveomat egyszerűen nem hajlandó olvasni
2015. szept. 6. 18:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a fenti probléma miatt szeretnél váltani, kaptál erre megoldást. Miért szenvedsz még egyáltalán a Windowsért?

Máskor ha valami nem megy, érdemes nem az egészet leírni, hanem utánaérdeklődni a probléma megoldásának.

De valóban szíved joga, csak nem feltétlenül racionális.

2015. szept. 7. 08:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak egy apróság, tört windowst lehet tudsz telepíteni (U)EFI alatt, de aktiválni pl. loaderrel már nem.

Így ha csak nem eredeti, akkor viszont lenne CD -d hozzá, érdemes kikapcsolni az biztonsági módot.

Valószínűleg ugyan ez az oka annak hogy nem boot -ol, mert EFI rendszert keres, de mivel kalózka a kicsi, így nem is tartalmazza.

(BIOS -ban Security / EFI / UEFI -t keresd és kapcsold ki)

2015. szept. 7. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!